Ομιλία π. Σεραφείμ Λινοσπόρη στην Α΄ Γενική Ιερατική Σύναξη


Η Ιερ Μητρόπολή μας μέσα στο ανύστακτο ποιμαντικό ενδιαφέρον Της για πνευματικ ανύψωση όλων μας, ιερού κλήρου και λαού, προσεκάλεσε τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Σεραφείμ Λινοσπόρη, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, λόγιο κληρικό, ο οποίος πραγματοποίησε δύο εποικοδομητικές ομιλίες.
πρώτη έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου 2015 μετά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, με θέμα: «Η κρίση στις ανθρώπινες σχέσεις και η υπέρβασή τους στο φώς της πίστης μας στον Χριστό».
δεύτερη ομιλία με θέμα: « παρουσία του Ιερέα στον σύγχρονο κόσμο» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015, ανήμερα της εορτής του οσίου Κυριακού του Αναχωρητού, στον ς άνω Ιερ Ναό, κατά την διάρκεια της Α’ Γενικής Ιερατικής Σύναξης της Ιεράς μας Μητροπόλεως.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος αναφέρθηκε επισταμένως σε διοικητικά και λοιπά θέματα που αφορούν εν γένει την Μητροπολιτική μας Περιφέρεια. Τέλος, ευχαρίστησε από καρδιάς τον π. Σεραφείμ Λινοσπόρη, καθώς και όλους τους ιερείς που παρευρέθησαν και συμμετείχαν ενεργά στην Ιερατική Σύναξη.

Προηγούμενο άρθρο Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Δίνεται από σήμερα στην κυκλοφορία ο δρόμος από Γεφύρια μέχρι Αγ. Βησσάριο