Ειδήσεις

Ορκίστηκαν 58 νέοι πτυχιούχοι του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας


Την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε η τελετή Ορκωμοσίας πενήντα οχτώ (58) νέων πτυχιούχων του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας.
Στην τελετή παραβρέθηκαν πάνω από τετρακόσια άτομα (προσκεκλημένοι, σπουδαστές, γονείς και καθηγητές των Τμημάτων της Καρδίτσας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βράντζα Παναγιώτα, ο Αντιπρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Πλαγεράς Παναγιώτης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής κ. Μουλάς Ανάργυρος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων κ. Μανούρας Αθανάσιος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας κ. Δεληγιάννης Κωνσταντίνος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου κ. Νταλός Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος κ. Κανελλάκης Σπυρίδων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Θεσσαλίας κ. Τζέκος Θωμάς και Καθηγητές όλων των Τμημάτων της Καρδίτσας.

Η  Πρόεδρος του Τμήματος Όλγα  Γκορτζή στο σύντομο χαιρετισμό της, έδωσε ευχές στους νέους αποφοίτους για καλή σταδιοδρομία και υπογράμμισε:

Ακολούθησε η καθομολόγηση των νέων αποφοίτων, που στη συνέχεια έλαβαν το πτυχίο τους από τους κ.κ. Καθηγητές του εν λόγω Τμήματος.

Προηγούμενο άρθρο Τελετή ονομασίας νέων Δεκανέων Στρατονομίας
Επόμενο άρθρο Εορτή Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού στην Τ.Κ. Κρυοπηγής