Ειδήσεις

Ορ. Ψαχούλας: Αστεία και επικίνδυνη η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ


Η κακοκαιρία που ενέσκηψε και ταλανίζει τη χώρα με τεράστια προβλήματα, προσιδιάζει, δυστυχώς, με τη βαρυχειμωνιά της οικονομίας μας. Βέβαια την ώρα που συνάνθρωποί μας υποφέρουν εκτεθειμένοι στο πολικό ψύχος θα ισχυριστεί, προς στιγμήν κανείς, προς τι η κριτική;

Ασφαλώς δεν θα το κάναμε αν οι κυβερνώντες τη χώρα σήμερα τηρούσαν διαφορετική στάση ως αντιπολίτευση. Ποιος ξεχνά τότε που διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους με τους θανάτους από το μαγκάλι όταν σήμερα αυτοί με την πολιτική τους και τη διασπάθιση των χρημάτων της ΚΟΜΙΣΙΟΝ έθαψαν κάτω από το χιόνι χιλιάδες πρόσφυγες στις ακτογραμμές των νησιών του Αιγαίου.

Πού είναι ο κ. Μουζάλας που νίκησε το χειμώνα πριν έλθει; Που είναι οι αλληλέγγυοι, όλοι αυτοί οι ψευτοκουλτουριάρηδες, δήθεν ανθρωπιστές, να σπεύσουν στη Λέσβο και στη Χίο για να περιθάλψουν τους ανθρώπους; Που είναι όλοι εκείνοι που έλεγαν με κομπασμό υποδεχόμαστε Σύριους επενδυτές; Που είναι η κ. Τασία που έβλεπε δροσιζόμενους μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας; Όλα αυτά είναι όντως αστεία, αλλά όταν οι εικόνες μεταφέρονται σ’ όλα τα πλάτη και τα μήκη της υφηλίου εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα. Και επιτέλους έχει ακόμη το δικαίωμα η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να χαρακτηρίζεται δημοκρατική, όταν έχει απαγορεύσει την προσέγγιση των δημοσιογράφων στους καταυλισμούς των προσφύγων. Αυτά τα τερτίπια παραπέμπουν σε δικτατορίες.

Τέλος τις μέρες αυτές ανοίγει το πελώριο εθνικό ζήτημα της Κύπρου και ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας πάει στη Γενεύη ανέτοιμος και με τη βόμβα των Τούρκων αξιωματικών (που αυτομόλησαν στη χώρα μας) στα χέρια του!! Τι θα πράξει η ψυχή του το ξέρει.

Εμείς από την πλευρά μας, ζώντας δίπλα στο λαό και βιώνοντας στο πετσί μας τα προβλήματα του λέμε πως η κυβέρνηση αυτή δεν είναι μόνο αστεία αλλά και επικίνδυνη. Είναι καιρός ν’ αναλογισθεί τη ζημιά που έχει προκαλέσει στον τόπο και ν’ ανοίξει το δρόμο για την προκήρυξη εκλογών. Μας φτάνουν τρία μνημόνια δεν αντέχουμε και τέταρτο. Έλεος.

 

 

Ορέστης Ψαχούλας, εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα απασχόλησης και επιχειρηματικότητας

Προηγούμενο άρθρο Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Κ.Α.Μ. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Κολυμβητικοί Αγώνες Γαλαγάλεια 2017