Ειδήσεις

Ο Β ΄ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Σαράντης Εκίζογλου για το 2ο Εκπτωτικό Χωριό


Το «2ο Εκπτωτικό Χωριό» είναι γεγονός. Πιστοί στις ιδέες και στα πιστεύω μας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας διοργανώνει το  «2ο Εκπτωτικό Χωριό» στις Καπναποθήκες Καρδίτσας από 19 έως 26 Οκτωβρίου 2019 με ωράριο λειτουργίας από 10:00 έως  22:00.

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στα 17,5€ το τ.μ. και θα συμμετέχουν εμπορικές μόνο επιχειρήσεις του νομού μας οι οποίες είναι μέλη του Επιμελητηρίου μας. Βέβαια πρέπει να τονίσουμε ότι η τιμή αυτή το τμ προκύπτει έπειτα από επιδότηση της συμμετοχής όλων των επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Έχοντας την πείρα από το «1ο Εκπτωτικό Χωριό» οι προσδοκίες είναι υψηλές για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων αλλά και την ποιοτική αναβάθμιση της  διοργάνωσης. Ελπίζω ότι οι επιχειρηματίες θα αγκαλιάσουν ακόμα μια φορά αυτή  την προσπάθεια του Επιμελητηρίου.

Καλούμε επίσης τον κόσμο του νομού μας να επισκεφτεί το «2ο Εκπτωτικό Χωριό», να δηλώσουν συμμετοχή και να επωφεληθούν από τη γιορτή αυτή του εμπορικού κόσμου κάνοντας τις αγορές τους από τοπικές επιχειρήσεις αλλά και απολαμβάνοντας την επίσκεψή τους.

Προηγούμενο άρθρο K. Αγοραστός: Χρησιμοποιούμε κάθε επιστημονικό εργαλείο για τη διασφάλιση της υγείας
Επόμενο άρθρο Επερώτηση για την επέκταση της λειτουργίας στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ