Ειδήσεις

Ο Γ. Μιχαήλ και ο Δ. Βαβλιάρας στο Καλλίθηρο Καρδίτσας


Το Σάββατο 13 Αυγούστου στο υπαίθριο θέατρο του Καλλιθήρου Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με τους Γιώργο Μιχαήλ και Δημήτρη Βαβλιάρα που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Καλλιθήρου  και η οποία αποτελεί συνέχεια των εκδηλώσεων του Συλλόγου για το φετινό καλοκαίρι.

Οι δύο Κοζανίτες τραγουδοποιοί συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις. Αυτή τη φόρα ταξιδεύουν στο Καλλίθηρο Καρδίτσας. Εκτός από τα παλιά και αγαπημένα τους τραγούδια θα παρουσιάσουν και την καινούρια τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο ΑΤΕΡΜΟΝ.

Ο Γιώργος Μιχαήλ συστήθηκε στο κοινό ως ο κύριος ερμηνευτής στον πρώτο δίσκο του Θανάση Παπακωνσταντίνου “Αγία Νοσταλγία”. Έχει επίσης στο ενεργητικό του κι έναν προσωπικό δίσκο με τον τίτλο “Της γης ο Μουσαφίρης” με την συμμετοχή της Λιζέτας Καλημέρη και του Μάκη Σεβίλογλου.

Ο Δημήτρης Βαβλιάρας έκανε την εμφάνιση του δισκογραφικά το 2013 με τον δίσκο “Πάλι Βρέχει”, με βασικό ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά και την συμμετοχή του Αργύρη Μπακιρτζή, του Μανώλη Χατζημανώλη και του Γιώργου Κοντορίκου.

Ώρα προσέλευσης 9μμ

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση από τους Μελισσοκόμους στους Αγρότες για τα πρόστιμα για τους ψεκασμούς
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις "Πολιτιστικό Καλοκαίρι Σμόκοβο 2016"