Ο Γ. Καπράνας διαψεύδει ότι υπέγραψε για το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ


Με έκπληξη διάβασα ότι το όνομά μου και η υπογραφή μου βρίσκονται σε κείμενο 4.000 στελεχών του ΠΑΣΟΚ που ζητάνε έκτακτο συνέδριο του κόμματος.

Θέλω να δηλώσω ότι ουδέποτε συμμετείχα σε κινήσεις, ουδέποτε υπέγραψα τέτοιο κείμενο και ας σταματήσουν κάποιοι  που μάλιστα έχουν τεράστια ευθύνη για τη διάλυση αυτού του χώρου, να χρησιμοποιούν παράνομα και αυθαίρετα το όνομα το δικό μου και πολλών άλλων πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ για να κάνουν τα δικά τους μικροπολιτικά και κομματικά παιχνίδια .

Εδώ και πάρα πολύ καιρό  από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ άρχισε να χάνει την ιδεολογική του ταυτότητα, να μεταλλάσετε σε ένα ακραίο Νεοφιλελεύθερο κόμμα και να εφαρμόζει σκληρές και βάρβαρες αντιλαϊκές και αντεργατικές πολιτικές που εξαθλίωσαν τον Ελληνικό Λαό, με δημόσια δήλωση μου είπα ότι αυτό το ΠΑΣΟΚ πλέον δεν με εκφράζει και δεν έχω καμία θέση σ’ αυτό.

Μέσα από την θεσμική μου θέση σαν Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας συνεχίζω να παλεύω αταλάντευτα και με όλες μου τις δυνάμεις για την ανατροπή αυτών των σκληρών πολιτικών που εφαρμόζει η δικομματική Κυβέρνηση Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ, πολιτικών που σήμερα βιώνει με το χειρότερο τρόπο στο πετσί του ο Ελληνικός λαός.

Είναι πολιτικές που δημιουργούν μια κοινωνία με μεγαλύτερες ανισότητες, μια κοινωνία χωρίς δικαιώματα με διευρυμένη τη φτώχεια και την εξαθλίωση, με έναν λαό σε μόνιμη λιτότητα και μια χώρα εξαρτημένη.

 

Προηγούμενο άρθρο Λήγουν στις 24/10 οι αιτήσεις για το ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ
Επόμενο άρθρο Ποιος θα μας σώσει από τους «σωτήρες» ;