Ειδήσεις

Ο Δήμος Μουζακίου διένειμε πορτοκάλια σε μαθητές της πόλης


Ο Δήμος Μουζακίου μέσω της ΔΗΚΕΔΗΜ και των Σχολικών Επιτροπών προέβη σε διανομή πορτοκαλιού σε μαθητές δημοτικών , γυμνασίου και λυκείου του Δήμου την Τρίτη 23/2 /16. Η διάθεση του προϊόντος έγινε από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αργολίδας Αγροτική Γη με βάση τον ΚΑΝ (ΕΕ)543/11, ΕΚ 1308/13, ΚYA 3320_89565/13.8.15, ΕΚ 1031/2014, ΕΚ 1369/2015
Στη διαδικασία της διανομής συνέλαβαν καθοριστικά τόσο το εργατικό προσωπικό, όσο και οι εθελοντές του Δήμου.

«Ο Δήμος Μουζακίου αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν προκειμένου να σταθεί στο πλευρό των αδύναμων συμπολιτών μας και να τους βοηθήσει σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας και η κοινωνία μας. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας η ΔΗΚΕΔΗΜ μοίρασε πορτοκάλια στους μαθητές των δημοτικών σχολείων και των Γυμνασίων και Λυκείων σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αργολίδας τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική του προσφορά» δήλωσε ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη δήλωσε:. «Ο Δήμος Μουζακίου μέσω της ΔΗΚΕΔΗΜ συμμετέχει στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και υλοποιεί το πρόγραμμα της επισιτιστικής βοήθειας για όσους το έχουν ανάγκη και παράλληλα αξιοποιεί και όλες τις προσφερόμενες δυνατότητες προκειμένου να σταθούμε στο πλευρό των αδύναμών συμπολιτών μας.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η διανομή πορτοκαλιών στους μαθητές των σχολείων μας. Με τον τρόπο αυτό στεκόμαστε το πλευρό των συμπολιτών μας που πλήττονται βάναυσα από την πρωτόγνωρη κρίση που μαστίζει τη χώρα μας δείχνοντας το κοινωνικό πρόσωπο του δήμου μας..

Καλούμε όλους τους δημότες μας που νοιώθουν την ανάγκη, να αξιοποήσουν τις δυνατότητες της ΔΗΚΕΔΗΜ, που κάνει πολύ σοβαρή κοινωνική προσπάθεια, και να απευθυνθούν στα γραφεία της.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2445043446 για τη Δημοτική Ενότητα Μουζακίου, 2441082110 για τη Δημοτική Ενότητα Παμίσσου και 2441352424 για τη Δημοτική Ενότητα Ιθώμης πρωινές ώρες»

 

Προηγούμενο άρθρο Σπύρος Λάππας : Προσφυγικό ζήτημα - Ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω
Επόμενο άρθρο Αλλαγή Αντιδημάρχων στο Δήμο Μουζακίου