Ο Δήμος Παλαμά τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Παλαμά οι εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος. Η σειρά των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε στις έδρες των τριών Δημοτικών Ενοτήτων και περιλάμβανε πολλαπλές δράσεις.

  • Στις πλατείες μπρος από τα τρία δημοτικά κτήρια μαθητές των Δημοτικών Σχολείων ζωγράφισαν με θέμα το περιβάλλον. Στην έδρα του δήμου τον Παλαμά, η ζωγραφική έγινε υπό την επίβλεψη της εικαστικού κας Αλέκας Κουκόσια.

  • Στην κεντρική πλατεία του Παλαμά, έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα επίδειξη κομποστοποίησης από τον γεωπόνο του ΟΓΕΕΚΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Κορομπίλια Γεώργιο.

  • Στην Ιτέα μίλησε για το περιβάλλον η προϊσταμένη περιβάλλοντος του δήμου Παλαμά, κα Τζέλλα Ιωάννα και στο Προάστιο, ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Προατίου κος Μπότας Αθανάσιος.

  • Σε κοινόχρηστους χώρους έγινε καθαρισμός από συλλόγους, φορείς του Δήμου και από εργολάβους δημοσίων έργων.

  • Τέλος οι μικροί μαθητές φύτεψαν εποχιακά φυτά και δενδράκια σε παρτέρια και κοινόχρηστους χώρους.

Για την υλοποίηση όλων αυτών των δράσεων συνεργάστηκαν και βοήθησαν όλοι οι παρακάτω τους οποίους η Δημοτική αρχή Παλαμά αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει. Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά, ο Γυμναστικός Σύλλογος «ΤΙΤΑΝΕΣ», ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ», ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος «ΠΑΛΑΜΑΙΚΗ», o Αθλητικός Σύλλογος «ΕΥΡΥΠΥΛΟΣ» η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ΗΡΑΚΛΗΣ» και οι εργολάβοι Αφοί Πέτρου – Τατσιού Θ., Παυλόπουλος Ε., Μπακαλάκος Β., Τζιώτας Β. και Φλώρος Ι. Σακελλαρίου Ν. Την προσφορά των εποχιακών φυτών, θάμνων και δένδρων έκαναν, ο γεωπόνος Γαγάτση Ν., το φυτώριο Αγγελάκη Γ., το φυτώριο Παπαγεωργίου Δ. και το φυτώριο Ριζόπουλου Ε.

Προηγούμενο άρθρο «Μελωδίες και όνειρα…» μια εξαιρετική συναυλία από καθηγητές του Μουσικού Σχολείου
Επόμενο άρθρο 124 παραβάσεις σε 251 καταστήματα σε όλη τη Θεσσαλία