Ο Ελληνικός λαός θα επιλέξει την υπευθυνότητα


       Αισιοδοξία και βεβαιότητα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου είναι το αποτέλεσμα που εκφράζεται από τους ανθρώπους της υπαίθρου στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιεί ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τσιάρας.

      Ο κ. Τσιάρας στις ομιλίες που πραγματοποίησε στα χωριά Θραψίμι, Ανάβρα, Κέδρο και Λουτρό, εξήγησε στους παρευρισκόμενους τους λόγους για τους οποίους οι εκλογές αποτελούσαν μονόδρομο για να αποφύγει η χώρα μας μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.

       Το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρός του υπογράμμισε ο κ. Τσιάρας, όχι απλά ζητούσε εκλογές, αλλά τις επέβαλλε, αφού έκανε το ατόπημα να δηλώσει ότι δεν προτίθεται να στηρίξει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. Κάρολο Παπούλια, ενώ τον θεωρεί κατάλληλο για το αξίωμα.

      Αντιλαμβάνεται λοιπόν εύκολα κανείς τόνισε ο κ. Τσιάρας ότι, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, από την πρωτοφανή διεθνή οικονομική κρίση, μια μακρά προεκλογική περίοδος θα ήταν καταστροφική για τον τόπο και την ανάπτυξή της.

      Η ανευθυνότητα του ΠΑΣΟΚ συνέχισε ο κ. Τσιάρας δεν έχει όρια. Χωρίς κανένα προγραμματισμό, χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση, εκστομίζονται αοριστολογίες και παροχές που δεν πείθουν πλέον κανέναν.

      Ο Ελληνικός λαός θα επιλέξει την υπευθυνότητα και όχι τις απραγματοποίητες υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ. Ο Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής με απόλυτη ειλικρίνεια περιέγραψε στην Θεσσαλονίκη την κατάσταση της οικονομίας. Με σαφήνεια, με ειλικρίνεια, με πρόγραμμα για να βγούμε από την κρίση και να πορευτούμε με σιγουριά στο μέλλον. 

      Ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας θα βρίσκεται σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, όπου θα μιλήσει στους ετεροδημότες της Καρδίτσας στο ξενοδοχείο «Holiday inn» με θέμα: Εκλογές 2009 – Απόφαση Ευθύνης.  

Προηγούμενο άρθρο Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Όργιο Διορισμών σε δημόσιες υπηρεσίες Μετατάξεων στο Νοσοκομείο