Ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος σε επιμορφωτικό σεμινάριο Θεολόγων


Τη δυνατότητα να ενημερωθούν πλήρως και διεξοδικά για τα επιμέρους ζητήματα που επιφέρει η εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος 152/2013 περί Αξιολογήσεως των Εκπαιδευτικών, είχαν οι Θεολόγοι του νομού Καρδίτσας.

Το άκρως σημαντικό, από πολλές απόψεις, επιμορφωτικό σεμινάριο διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιερατικού Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΙΣΔΕ) Καρδίτσης, με πρωτοβουλία του σχολικού συμβούλου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ01 με έδρα τη Λαμία Δρ. Δημητρίου Φύκα.

Μετά την ουσιαστική εισήγηση του σχολικού συμβούλου αναπτύχθηκε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων εκπαιδευτικών.

Το σεμινάριο χαιρέτισε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο διδακτικό έργο των καθηγητών – Θεολόγων, εν συνεχεία τους ζήτησε τη βοήθειά τους στο έργο της τοπικής Εκκλησίας, ενώ και ο ίδιος υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται δίπλα τους ως πνευματικός πατέρας.

Στην ενημερωτική εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Καρδίτσας Θωμάς Καρανίκας καθώς και ο διευθυντής του ΙΣΔΕ Καρδίτσας Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου.

Σημειωτέον τέλος ότι οι Θεολόγοι του νομού αποφάσισαν την επανενεργοποίηση του τοπικού Παραρτήματος της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων (ΠΕΘ) και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα γίνουν το προσεχές χρονικό διάστημα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

romfea.gr

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα με θέμα «Ανάπτυξη της ορεινής Νοτιοδυτικής Πίνδου μετά την ολοκλήρωση του φράγματος του Αχελώου»
Επόμενο άρθρο Η Μ. Αμπαντζή για το Παυσίλυπο