Ειδήσεις

Ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων


Το κέντρο φιλοξενίας στο πρώην Δημοτικό σχολείο επισκέφτηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.Τιμόθεος όπου φιλοξενεί προσφυγικές οικογένειες και παιδιά.

Ο Σεβασμιότατος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στους πρόσφυγες και δήλωσε την αμέριστη στήριξη στις πράξεις ανθρωπιάς που έχουν ανάγκη εθελοντές της ομάδας “ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, συμπολιτες που προσφέρουν εθελοντικά την βοήθεια τους, άλλα και οι πρόσφυγες και τα παιδιά των προσφύγων.

Ο κ. Τιμόθεος δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό και σε αυτή την ανάγκη που έχουν συνάνθρωποι μας, και θα υποστηρίζει τις πράξεις ανθρωπιάς και αγάπης.

Επίσης συζητησε με τους εθελοντές και ενημερώθηκε για τις ανάγκες και εξεδήλωσε το ενδιαφέρον ώστε να συνδράμει και η Μητρόπολη, κυρίως στις ανάγκες τροφίμων και φυσικά σε ότι ελλείψεις εμφανιστούν και υπάρχει η δυνατότητα να βοηθήσει έμπρακτα και η Εκκλησία στο έργο της φιλοξενίας.

romfea.gr

Προηγούμενο άρθρο Κυκλοφόρησε ο τόμος των πρακτικών του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με θέμα «Δημοτικό τραγούδι και Ιστορία»
Επόμενο άρθρο Συγκέντρωση τροφίμων για τους πρόσφυγες