Ο Ιταλός σαξοφωνίστας Michele D’ Auria σε πόλεις του Νομού Καρδίτσας


Τον σπουδαίο Ιταλό σαξοφωνίστα Michele DAuria θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από 23  έως 28 Απριλίου 2015 στην πόλη της Καρδίτσας καθώς και σε άλλες  πόλεις του νομού Καρδίτσας, ο οποίος θα έλθει στην χώρα μας  προσκεκλημένος του Ωδείου Ευθυμιάδη και του Ελληνοϊταλικού Συνδέσμου Φιλίας και Συνεργασίας Καρδίτσας. Μετά την σημαντική παρουσία και εμφάνιση του διάσημου σολίστ της μαρίμπας Μάριο Σπατάρο την προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη μας, το Ωδείο Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης προχωρεί σε νέα μετάκληση από την Ιταλία.

Ο διακεκριμένος  σαξοφωνίστας Michele DAuria θα παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα που περιλαμβάνει  έργα των Glazounov, Smith, Iturralde, Matitia καθώς και ένα απάνθισμα από γνωστά Ιταλικά και Ναπολιτάνικα τραγούδια. Στο πιάνο τον συνοδεύει ο Gaetano Tortora.

Ο  Μichele  D’ Auria θα ερμηνεύσει   ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα σύγχρονης μουσικής, αφού το σαξόφωνο είναι ένα σύγχρονο όργανο και η μουσική του φιλολογία αρχίζει από το 1950 περίπου και μετά. Επίσης, θα ερμηνεύσουν γνωστές Ιταλικές  επιτυχίες όπως των γνωστών  Ιταλών συνθετών  Lucio Dalla, Gino Paoli, Domenico Modugno και ιταλικές καντσονέτες (O SOLE MIO κ.λπ.).

Η συναυλία στην Καρδίτσα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, που διαθέτει πιάνο με ουρά και τέλεια ακουστική  την Κυριακή 26 Απριλίου το βράδυ στις 8:30.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα στέγασης και επανένταξης αστέγων
Επόμενο άρθρο Εθελοντική αιμοδοσία Τράπεζας Αίματος Μαυρομματίου