Ειδήσεις

Ο Κοντοβάς ψήφισε Αναγέννηση


Κοντοβάς Παναγιώτης, ο 7ος της ΑΣΑ , που από έλλειψη χρόνου κυρίως και κάποιες λεπτομέρειες, δεν ανακοινώθηκε χθες. Πολιορκημένος και από άλλους συλλόγους που θα τον ήθελαν πολύ στο έμψυχο δυναμικό τους, αποφάσισε να ψηφίσει σήμερα 6/7/2019 Σάββατο απόγευμα 7.40′ Αναγεννηση φανερά και αύριο την επιλογή της αρεσκείας του για Κυβέρνηση μυστικά !!!

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος γνωστός και από το πέρασμά του την αγωνιστική περίοδο 2012-13 από την ΑΣΑ στη Γ’ Εθνική τότε, όπου οι κιτρινόμαυροι στέφθηκαν πρωταθλητές και ανήλθαν στη Β΄ Εθνική, επέστρεψε σήμερα ξανά.

Στο πλούσιο βιογραφικό του και παρά το νεαρό της ηλικίας του, καταγράφονται σημαντικές στιγμές που θα τον σημαδεύουν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Μετά ένα σύντομο πέρασμα από τη Γλυφάδα, θα βρεθεί την περίοδο 2013-14 στον Άρη Θεσσαλονίκης και στην Α΄ Εθνική !!!… και την επόμενη περίοδο 2014-15 ξανά με την ίδια ομάδα στη Γ΄ Εθνική. Τα επόμενα 2 χρόνια 2015-16 και 2016-17 θα παίξει στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου στη Γ΄ Εθνική επίσης. Μετακομίζει για τα επόμενα 2  χρόνια στην Καρδίτσα και στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου 2017-18 όπου συμβάλει τα μέγιστα στην άνοδο από το Α΄ τοπικό στην Γ΄ Εθνική την περίοδο 2018-2019.

Επόμενος σταθμός η αγαπημένη του Αναγέννηση, για ένα ταξίδι διαρκείας, με πολλές διακρίσεις και πολλές επίσης προοπτικές. Από το μπαλκόνι των γραφείων του 5ου ορόφου, ακούστηκε να λέει… Φαντάζεστε ξανά να είμαστε πρωταθλητές και να είναι η πλατεία γεμάτη κόσμο ?… Η αναφορά του αυτή και χωρίς την άδειά του, αφιερωμένη στους πολυάριθμους και ανυπόμονους φίλους της ΑΣΑ…

Τον καλωσορίσαμε και σαν μεγάλη ομάδα και σαν μεγάλη οικογένεια, του ευχηθήκαμε τα καλύτερα, φωτογραφήθηκε και ανακοινώνεται επίσημα.

 

Προηγούμενο άρθρο Συγχαρητήρια Βασίλη Τσιάκου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές
Επόμενο άρθρο Συνεργασία ΤΕΕ με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο