Ο Κώστας Καρδαράς στο Νομάρχη Καρδίτσης


  Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Κώστας Καρδαράς, επισκέφθηκε χθες  τον Νομάρχη Καρδίτσης. Σε φιλικό και ζεστό κλίμα αμοιβαίας εκτιμήσεως, αντήλλαξαν απόψεις για τη γενικότερη πολιτική κατάσταση και για τα προβλήματα του νομού. Η ανάπτυξη του νομού εξαρτάται από τις κεντρικές επιλογές και οι διεκδικήσεις και οι αναπτυξιακοί σχεδιασμοί των τοπικών αρχόντων θα βρούν στο πρόσωπο του Κώστα Καρδαρά ένα μόνιμο αρωγό και συμπαραστάτη για το καλό του τόπου μας.

Το απόγευμα, ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε τη Γελάνθη, τη Μαγούλα, τη Μαγουλίτσα, το Παλαιοχώρι και το Αγναντερό όπου μίλησε σε συγκεντρώσεις κατοίκων.

Στην ομιλία του στο Αγναντερό τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο ΛΑΟΣ είναι ένα κόμμα με αξιοπρεπή παρουσία στη βουλή, έχει αναδειχθεί πρώτο σε αντιπολιτευτική δράση και είναι το μόνο κόμμα που υπερασπίζεται τα εθνικά θέματα. Το πρόγραμμά μας είναι άμεσα υλοποιήσιμο και σαν απόδειξη πολλές από τις θέσεις μας χάρη στην εκλογική μας επιτυχία το 2007 και στις Ευρωεκλογές έχουν ενταχθεί στις κυβερνητικές επιλογές. Η εκλογή ενός βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ στην Καρδίτσα θα αποτελέσει με τον αδιάκοπο αγώνα, την ασυμβίβαστη διεκδίκηση και την ώριμη και σθεναρή αντιπολίτευση, το όπλο που τόσα χρόνια απουσιάζει από το αναπτυξιακό οπλοστάσιο του νομού μας.

Υπότιτλοι φωτογραφιών

  • 1. Ο Κώστας Καρδαράς με το Νομάρχη Καρδίτσης. Η ανάπτυξη του Νομού χρειάζεται τη δυναμική εκπροσώπησή του όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε κεντρικό επίπεδο.
  • 2. Ομιλία στο Αγναντερό. Εκλέγοντας ένα βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ η Καρδίτσα θα έχει επιτέλους όχι στείρα συμπολίτευση ή αντιπολίτευση αλλά ασυμβίβαστη διεκδίκηση για την ανάπτυξη του νομού μας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2441021755 – 6944457634
Προηγούμενο άρθρο Μεγαλειώδης συγκέντρωση της Μ. Θεοχάρη στον Παλαμά
Επόμενο άρθρο Δήλωση Σιούφα για την κερκίδα