Ειδήσεις

Ο Κώστας Τσιάρας στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today


Στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today που αναμεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμα του σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο προσκλήθηκε ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάραςτην Πέμπτη 18 Μαΐου 2017.

Ο γαλάζιος Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κλήθηκε να σχολιάσει το ρεπορτάζ του καναλιού αναφορικά με την «Νέα Λιτότητα» την οποία επιβάλει το τέταρτο Μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, στην εκπομπή που μεταδόθηκεζωντανά λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία για το 4ο Μνημόνιο.

Ερωτηθείς για το αν η ψήφιση των μέτρων μπορεί να δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις ο κ. Τσιάρας εξέφρασε την βεβαιότητα του για το τι επρόκειτο να συμβεί το βράδυ της Πέμπτης, καθώς οι βουλευτές που στηρίζουν τον κυβερνητικόσυνασπισμό θα ψήφιζαν «ναι» σε όλα τα μέτρα του κ. Τσίπρα.

Αναφορικά με τις διαδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος ο κ. Τσιάρας επεσήμανε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με τις ψεύτικες υποσχέσεις που μοίραζε στους Έλληνες όσο βρισκόταν στην αντιπολίτευση και σημείωσε ότι ηκυβερνητικήπλειοψηφίαείναι πλέον αποξενωμένη από την κοινωνία έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Αναφορικά με τις κυβερνητικές προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε σημειολογικά τους κύριους άξονες του προγράμματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Μεταρρυθμίσεις και μείωση των φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών, με ταυτόχρονη μείωση των δαπανών. Αν δεν κάνουμε ουσιαστικά βήματα για να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης, η ελληνική οικονομία δεν θα μπορέσει να προχωρήσει μπροστά» σημείωσε ο κ. Κώστας Τσιάρας και επανέλαβε τον σταθερό προσανατολισμό της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ανάγκη δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας για τους Έλληνες πολίτες.

Προηγούμενο άρθρο Ενημερωτική εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ένωση
Επόμενο άρθρο Ακολουθία στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης