Ειδήσεις

Ο Νοέμβρης φωτίζει το δρόμο της πάλης


Το απίστευτο κρεσέντο υποτέλειας που διατυπώνεται συνολικά από το πολιτικό προσωπικό της χώρας, δεν μπορεί να κρύψει,  τα νέα δεινά που απειλούν το  λαό μας καθώς εμπλέκουν τη χώρα στις ατέλειωτες πολεμικές επιδρομές των ιμπεριαλιστών. Δεν μπορεί να κρυφτεί ότι οι ιμπεριαλιστές δεν προσφέρουν ομπρέλα προστασίας από τις “καταιγίδες” που ξεσπούν συνεχώς στην περιοχή μας, αλλά είναι οι ίδιοι, οι καταιγίδες που σαρώνουν χώρες και εξανδραποδίζουν λαούς και μπροστά στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, όλοι είναι αναλώσιμοι.

            Οι Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές δεν είναι σωτήρες, αλλά φονιάδες των λαών και μαζί ληστές του πλούτου μας. Παραρτημοποίηση και ερήμωση της χώρας. Αυτό είναι το πραγματικό περιεχόμενο της “εθνικής σωτηρίας” που φέρνουν τα …δάνεια τους, εξαπολύοντας παράλληλα ταξικό πόλεμο ενάντια στα λαϊκά δικαιώματα.  

            Σήμερα 44 χρόνια μετά την εξέγερση του Νοέμβρη προκύπτει η ανάγκη να σπάσουμε τα δεσμά του ιμπεριαλισμού παλεύοντας ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση, κόντρα στην αποδοχή του πλαισίου ένταξης σε ΝΑΤΟ-ΕΕ. Κόντρα σε υπονομευτικές λογικές που ακυρώνουν αυτή την αναγκαιότητα, την “εξαφανίζουν”, βαφτίζοντας τη χώρα μας ιμπεριαλιστική(!!!).

            Γιατί οι όροι εργασίας, σπουδών, διαβίωσης, θα κριθούν στη σύγκρουση με τους εκμεταλλευτές και φορείς της εξαθλίωσης μας, χωρίς αυταπάτες για περιθώρια κατευνασμού, συμβιβασμού η συνθηκολόγησης. Στην οικοδόμηση Μετώπου Αντίστασης Διεκδίκησης και Πάλης. Σ΄ αυτό το πεδίο διαμορφώνεται ο συσχετισμός δύναμης, μόνο μέσα απ΄ αυτό μπορεί ν΄ αλλάξει η ζωή και το μέλλον μας.

Συγκέντρωση Παρασκευή 17/11 -6.30μμ Κεντρική πλατεία

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Δημόσια και φέτος η κλήρωση για θέσεις εργασίας στον Μύλο των Ξωτικών