Ειδήσεις

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς-Μούχας έκοψε την πίτα του


Εκατοντάδες Καστανιώτες και Μουχιώτες παρευρέθησαν το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στην ωραιότερη και πιο πετυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε μέχρι τώρα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς-Μούχας «Άγιος Τρύφων» στο κέντρο «Νεράιδα» στην Καρδίτσα.

Η τέλεια ορχήστρα, το απίθανο κέφι, το μεράκι, ο λεβέντικος χορός και το χορευτικό του Συλλόγου μας συντέλεσαν όλα μαζί σε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα που άφησε τους πάντες ικανοποιημένους.

Εκπρόσωποι της Πολιτικής, Νομαρχιακής και Δημοτικής Αρχής έδωσαν το βροντερό παρόν τιμώντας με την παρουσία τους το χωριό μας και δίνοντας άλλη αίγλη στην εκδήλωση.

Παρευρέθησαν: ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, οι βουλευτές Κωτσός Γιώργος και  Ασημίνα Σκόνδρα, ο Αντιπεριφεριάρχης Καρδίτσας Κωστής Νούσιος, ο θεματικός  Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Καραγιάνης, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Τσιάκος Βασίλειος, οι Αντιδήμαρχοι  Αριστοτέλης Σπάνιας και Ουρανία Σούφλα, η Περιφερειακή Σύμβουλος Λία  Ρογκανάκη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Ιωάννης Ντελής και Βασίλειος Κρανιάς καθώς επίσης και ο πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Καρδίτσας, Σωτήριος Παπαγεωργίου.

Προηγούμενο άρθρο Α. Βασιλάκος: Δημόσια πρόταση για βελτίωση της καθημερινότητας στο Μουζάκι
Επόμενο άρθρο 15 Φεβρουαρίου παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου - Υποκλίνομαι