Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ συμμετέχει στο Διοικητικό του Συμβούλιο του ΣΕΒ


Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης συμμετέχει στο νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, για τη διετία 2020-2022, μετά από την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΣΕΒ στις 15 Ιουνίου και στην οποία νέος Πρόεδρος αναδείχθηκε ο κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, της εταιρίας ΤΙΤΑΝ.

Ο κ. Νταβέλης σε δήλωσή του τονίζει τη «σημασία της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας και των προσπαθειών που πρέπει να ενταθούν, τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, με σοβαρότητα, ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας ώστε να αντιμετωπίσουμε τις νέες μεγάλες οικονομικές προκλήσεις μεσούσης της υγειονομικής πανδημίας με οργάνωση και αποφασιστικότητα, μέσω συνεργιών και επιχειρηματικής αλληλεγγύης. Από τις προγραμματικές δηλώσεις του νέου Δ.Σ. προκύπτει αβίαστα η βούληση για κοινωνική αλληλεγγύη με επιχειρηματικές δράσεις, δίνοντας κυρίως έμφαση σε νεοφυείς επιχειρήσεις και παρέχοντας σ’ αυτές συμβουλευτική και πόρους, όπου αυτό είναι χρήσιμο και εφικτό».

Η παρουσία του Προέδρου του ΣΘΕΒ στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο τον ήδη σθεναρό περιφερειακό ρόλο του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, δίνοντας μεγαλύτερη αξία και πνοή στις επιχειρήσεις μέλη του.

Να σημειωθεί ότι οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Συνδέσμων συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ ως μη αιρετά μέλη.

 

Προηγούμενο άρθρο Σχέδιο επανεκκίνησης του τουρισμού στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Νέες φυτεύσεις λουλουδιών από την υπηρεσία πρασίνου