Ο πρώην γενικός δ/ντής του Εθνικού Θεάτρου κ. Πολιτόπουλος επισκέφθηκε τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.


  Πολλά και ενδιαφέροντα ζητήματα που αφορούν τον χώρο του θεάτρου και γενικότερα τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και όχι μόνο, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν χθες ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. κ. Απόστολος Ξυδιάς  και ο πρώην γενικός δ/ντής του Εθνικού Θεάτρου κ. Κώστας Πολιτόπουλος.

Με αφορμή την επιτυχημένη παράσταση,  «Οιδίπους Τύραννος» που παρουσιάστηκε την περασμένη Τετάρτη στο υπαίθριο θέατρο Μητρόπολης και ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2009» που υλοποιεί η ΔΗ.Κ.Ε.Κ. με τη στήριξη του Δήμου Καρδίτσας, ο κ. Πολιτόπουλος με την ιδιότητα του σκηνοθέτη και παραγωγού της παράστασης βρέθηκε στην Καρδίτσα, συνοδευόμενος από τον ηθοποιό κ. Γιάννη Νικολαίδη, (ερμηνευτή του ρόλου του «Οιδίποδα») και μεταξύ άλλων συζητήθηκε η μελλοντική συνεργασία του θιάσου με την ΔΗ.Κ.Ε.Κ. σε επόμενες εκδηλώσεις.

Να σημειωθεί ότι η παρουσία του κ. Πολιτόπουλου στη θέση του γενικού δ/ντή του Εθνικού Θεάτρου επί εννιά χρόνια ολοκληρώθηκε με πολλές καινοτομίες και γενικότερη ανάπτυξη του Εθνικού θεάτρου.     

Διαδέχτηκε στο «τιμόνι» του Εθνικού τον Αλέξη Μινωτή και «παρέδωσε» τη σκυτάλη στον Νίκο Κούρκουλο.

Προηγούμενο άρθρο Αλλαγή διοίκησης στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονόμων
Επόμενο άρθρο Η προστασία του περιβάλλοντος προτεραιότητα για τους Δημάρχους του νομού