Ειδήσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης στην Δ΄ ημερίδα, της Συνοδικής Επιτροπής Τύπου


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018, μετέβη στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νικαίας Λαρίσης, όπου παρέστη στην Δ΄ ημερίδα, την οποία διοργάνωσε η Συνοδική Επιτροπή επί του Τύπου, των Δημοσίων Σχέσεων και της Διαφωτίσεως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, για την ενημέρωση των υπευθύνων των Γραφείων Τύπου, καθώς και άλλων προσώπων, τα οποία ασχολούνται με την επικοινωνία των Ιερών Μητροπόλεων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οικοδεσπότης της ημερίδος ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος.

Προήδρευσε της ημερίδος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων. Γραμματεύς αυτής ο Πανοσιλογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Χατζηαντωνίου.

Παρέστησαν ακόμη οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, Ελασσώνο ς κ. Χαρίτων και Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Η ημερίδα περιλάμβανε δύο εισηγήσεις των κ. Χαραλάμπου Κονιδάρη, Διευθυντού του Γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Μέλους της Συνοδικής Επιτροπής επί του Τύπου, των Δημοσίων Σχέσεων και της Διαφωτίσεως με θέμα: «Μ.Μ.Ε. και Εκκλησία» και κ. Αλεξάνδρου Κατσιάρα, Ειδικού Επιστημονικού Συμβούλου Επικοινωνίας, Ενημερώσεως και Παιδείας της Ιεράς Συν΄δυο, Διευθυντού του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος και Μέλους της Συνοδικής Επιτροπής επί του Τύπου, των Δημοσίων Σχέσεων και της Διαφωτίσεως με θέμα: «Εργαστηριακό σεμινάριο: Τα θεολογικά κριτήρια στην επικοινωνία της εκκλησίας μέσα από τα Μ.Μ.Ε.».

Την Ιερά Μητρόπολή μας εκπροσώπησαν οι εντεταλμένοι από αυτή: Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Κεραμιτζής, Αιδεσιμολογιώτατος Πρεσβύτερος π. Παναγιώτης Καλλιώρας, Ευλαβέστατος Αρχιδιάκονος π. Θωμάς Κάιας και Ευλαβέστατος Διάκονος π. Ευκλείδης Τζέλλος.

 

Προηγούμενο άρθρο Σε όλο το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας επιχειρεί η Περιφέρεια
Επόμενο άρθρο ΣΘΕΒ: Καθυστερήσεις στις αξιολογήσεις των προγραμμάτων ΕΣΠΑ