Ειδήσεις

Ο Σύλλογος Γονέων του 1ου ΕΠΑΛ Παλαμά για τη διάκριση του σχολείου


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Παλαμά παραβρέθηκε την Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 στο χώρο του σχολείου για να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήριά του στους μαθητές, οι οποίοι διακρίθηκαν και βραβεύθηκαν για άλλη μια χρονιά στον εθνικό τελικό του διαγωνισμού «YOUNG BUSINESS TALENTS».

Συγκεκριμένα, ο κ. Γκιουλέκας Νικόλαος, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η κα Καραμήτρου Ντίνα,  ταμίας και η κα Τινού Στέλλα, μέλος του Συλλόγου, συνεχάρησαν τους μαθητές για τη μεγάλη τους διάκριση καθώς κατέλαβαν την 3η και 5η θέση στη γενική κατάταξη του Πανελλήνιου Διαγωνισμού και τους ευχήθηκαν πάντα επιτυχίες τόσο στις σχολικές εξετάσεις τους όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τους τόνισαν για μία ακόμη φορά ότι θα συνεχίσουν να είναι πάντα δίπλα τους στηρίζοντας τους στόχους και τα όνειρά τους.

Επίσης, συγχαρητήρια έδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Παλαμά στη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την υψηλή επιστημονική και παιδαγωγική τους κατάρτιση που με αγάπη στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών, καλλιεργώντας κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης και προάγοντας τη μεταξύ τους συνεργασία.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ποδήλατο βουνού και πεζοπορία από τον ΕΟΣΚ
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Η μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση είναι πολύ σοβαρή υπόθεση