Ειδήσεις

Ο Σύλλογος Δασκάλων για το κτιριακό του Ειδικού Σχολείου Καρδίτσας


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα σύσκεψη στο δημαρχείο Καρδίτσας με αντικείμενο το κτιριακό του Ειδικού Σχολείου Καρδίτσας. Συμμετείχαν οι βουλευτές του νομού κ.κ. Λάππας, Κατσαβριά-Σιωροπούλου και Βράντζα (ο κ. Τσιάρας εκπροσωπήθηκε από συνεργάτη του), ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Νούσιος, ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Αλεξάκος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σβάρνας και Ξηλωμένος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Παπαλός, Κουρκούνας και Αμπαντζή, ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Αντωνίου, ο δ/ντής του Ειδικού Σχολείου κ. Κουτσώνης, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων ΑμΕΑ και το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας.

Στη σύσκεψη πήρε μέρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Α.Ε. Κτιριακές Υποδομές (πρώην Ο.Σ.Κ.) κ. Καραγιάννης ο οποίος δεσμεύτηκε ότι η εταιρία μπορεί να αναλάβει τη μελέτη, τη χρηματοδότηση και την κατασκευή διδακτηρίου, με προϋπόθεση την υποβολή αιτήματος και του σχετικού φακέλου καθώς και την παραχώρηση του χώρου από τον Δήμο μέχρι να ολοκληρωθεί η ανέγερση του κτιρίου, κάτι το οποίο έγινε δεκτό από τη δημοτική αρχή.

Τέλος από την πλευρά του Συλλόγου μας τέθηκε το θέμα της έλλειψης σχολικής στέγης στην περιοχή των νέων εργατικών κατοικιών καθώς και η ακαταλληλότητα  κτιρίων που στεγάζουν νηπιαγωγεία στο κέντρο της πόλης μας.

 

 

 

Για το Δ.Σ.

                                                    Ο Πρόεδρος    
   
Στέφανος Θεολόγης  

Ο Γ. Γραμματέας

Μιχάλης Χριστοφοράκης

Προηγούμενο άρθρο Ευλαβικό οδοιπορικό ομάδας μαθητών του 3ου ΓΕΛ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη της ΝΟΔΕ στην Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας