Ειδήσεις

Ο Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου συμμετέχει στην κινητοποίηση


Ο Σύλλογος εργαζομένων του Γεν. Νοσοκομείου Καρδίτσας δηλώνει την συμμετοχή του στο συλλαλητήριο, που αποφάσισε η Π.Ε. το οποίο  θα πραγματοποιηθει την Παρασκευή 13-7-2018 στις 11.30 πμ  στην πλατεία Δικαστηρίων και καλεί όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου καθώς και τους πολίτες του Νομού  μας να συμμετέχουν σε αυτό.Στόχος του συλλαλητηρίου είναι να στείλουμε Ενα Ηχηρό Μήνυμα Διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Παιδείας και προς  όλους τους αρμόδιους για την εφαρμογή του σχεδίου για την Νέα Αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας η εφαρμογή του οποίου αδικεί σε υπέρτατο βαθμό τον Νομό μας!!!

Ο Νομός Καρδίτσας είναι ο μοναδικός ανάμεσα στους πέντε νομούς,που δεν προβλέπεται η δημιουργία καμιάς Πανεπιστημιακής Σχολής.

Πρέπει να παραμείνουν ως έχουν τα τμήματα Διατροφής και Διαιτολογίας- το τμήμα Σχεδιασμού -Τεχνολογίας Ξύλου και επίπλου ,όπου λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 20 χρόνια, και φυσικά πρέπει να παραμείνει το τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος

Θετικό στοιχείο μεν  η δημιουργία του τμήματος Δημόσιας Υγείας,αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντισταθμίσει την ζημιά που θα προκαλέσει η απώλεια των άλλων τμημάτων τώρα αλλά και μελλοντικά για τον Νομό μας!!!!

Γι αυτό λοιπόν θα πρέπει να συμμετέχουμε δυναμικά  όλοι στο συλλαλητήριο της Παρασκευής.

 

Προηγούμενο άρθρο Αφιέρωμα στην αστυνομική λογοτεχνία: Τόποι εγκλήματος
Επόμενο άρθρο Ορκωμοσίες Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας