Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά


Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις κοινωνικές διακρίσεις, στη ξενοφοβία, στο ρατσισμό.

Οι Εργαζόμενοι όλης της χώρας μας ιδιαίτερα έχουν υποστεί τα τελευταία χρόνια μια βίαιη αναπροσαρμογή των εισοδημάτων τους μέσω της δραστικής μείωσης μισθών, ημερομισθίων και τη μεγάλη αύξηση της φορολογίας. Έχουν δυσκολία πρόσβασης σε μια σειρά κοινωνικά αγαθά και υπηρεσίες  λόγω της συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους.

Τιμούμε τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΙΣΟΤΗΤΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΕΙΡΗΝΗ.

Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α., ως αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου των εργαζομένων στην Ελλάδα και με αίσθημα ευθύνης έναντι όλων των πρωτοπόρων που έδωσαν σκληρές μάχες και θυσιάστηκαν για τα εργασιακά δικαιώματα, έχουν υποχρέωση να μεταφέρουν και να ενισχύσουν τη φωνή κάθε εργαζομένου με αφορμή την Πρωτομαγιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας το Ν. Τμήμα της ΑΔΕΔΥ μαζί με άλλους Συλλόγους του Δημοσίου και του Ιδιωτικού τομέα , τιμώντας την Πρωτομαγιά, και να συνεχίσουν να υπερασπίζονται με αποφασιστικότητα τη δημοκρατία, την ελευθερία την ειρήνη και τα εργασιακά δικαιώματα. Η συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά θα γίνει την Παρασκευή 1η Μάη 2015 στις 10:00 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος             Ο Γεν. Γραμματέας

Απόστολος Ταξιάρχης       Σωτήριος Σούρλας

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Νέα καλαθάκια μέσω χορηγιών τοποθέτησε ο Δήμος Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο H INTERAMERICAN στο Συνέδριο της GAMA International