Ειδήσεις

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καρδίτσας ενημερώνει τα μέλη του


Οι φαρμακοποιοί της πόλης μας θα συνεχίσουν και το 2018 να εξυπηρετούν τον πολίτη με τον ίδιο ζήλο που το έκαναν όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης. Ερχόμενοι σε επαφή με τον συνάνθρωπό μας, που έχει ανάγκη σε καθημερινή βάση, θα στεκόμαστε δίπλα στον κάθε συντοπίτη μας και θα προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία, όπου αυτή μας χρειάζεται.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το ωράριο των φαρμακείων της πόλης της Καρδίτσας σε συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή, είναι Δευτέρα με Παρασκευή 8:30-14:00 & 17:30-20:30 . Για την κάλυψη κάθε πιθανής ανάγκης τις υπόλοιπες ώρες ο Φ.Σ. Καρδίτσας έχει ορίσει καθημερινά ένα εφημερεύον φαρμακείο (από 8:00 έως 22:00) και ένα διανυκτερεύον φαρμακείο (από 8:00 έως 8:00 της επομένης). Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα  φαρμακεία της δύναμης του συλλόγου μας, που  παραμένουν ανοιχτά τις συγκεκριμένες ώρες καις εξυπηρετούν κάθε ανάγκη που προκύπτει.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου που μας αποχαιρετά, ο Σύλλογός μας έχει προχωρήσει στη σύναψη σύμβασης με το όλα τα ταμεία των σωμάτων ασφαλείας . Έτσι κάθε στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετηθεί από όποιο φαρμακείο του νομού επιλέξει.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι κάθε ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να παραλάβει το αναλώσιμο υλικό που χρειάζεται για την αντιμετώπιση της ασθένειάς του από τα φαρμακεία της Πόλης μας . Μετά από τη συλλογική σύμβαση που υπογράφτηκε μεταξύ ΕΟΠΥΥ και Π.Φ.Σ. δημιουργήθηκε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για την εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων αναγκών. Δυστυχώς για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρξαν δυσλειτουργίες και προβλήματα, αλλά με κοινή προσπάθεια ασθενών, φαρμακοποιών και υπουργείου η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί σε ικανό βαθμό και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες για την στήριξή τους σε κάθε μας προσπάθεια και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα για την καλύτερη δυνατή κάλυψη κάθε ανάγκης των ανθρώπων που μας χρειάζονται. Ελπίζουμε και ευχόμαστε το νέο έτος να φέρει καλύτερες στιγμές και λύσεις σε κάποια έστω από τα προβλήματα που μας απασχολούν όλους.

 

Το ΔΣ του Φ.Σ. Καρδίτσας

 

Προηγούμενο άρθρο Η ακολουθία του Εσπερινού επί τη εορτή της περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση της Αναπτυξιακής Καρδίτσας