Ειδήσεις

Πάνδημα κηδεύτηκε η Γεωργία Κόκκαλη – Κουβέλη


Πάνδημα κηδεύτηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουλίου, η περιφερειακή σύμβουλος Καρδίτσας Γεωργία Κόκκαλη – Κουβέλη που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής σε ηλικία 53 ετών.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύονταν τα τελευταία 24ωρα μετά από οξύ εγκεφαλικό.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης και συγκίνησης.

Το μυστήριο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος, ενώ επικήδειους εκφώνησαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Νούσιος.

Η Γεωργία Κόκκαλη-Κουβέλη γεννήθηκε το 1964 στην Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, όμως ζούσε στην Καρδίτσα.

Εργάστηκε από το 1988 έως το 1991 στην ΕΡΤ Α.Ε. ως διοικητικό προσωπικό στο τμήμα Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Από το 1991 έως το 2003 στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ως διοικητικό προσωπικό στη Διοίκηση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και ακολούθως ασχολήθηκε με τα κοινά.

Από το 2010  ήταν Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας με το συνδυασμό του Κ. Αγοραστού “Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών”. Διατέλεσε Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας και εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα τουρισμού.

Ήταν έγγαμη με τον Βησσάρη Κόκκαλη, συμβολαιογράφο από τους Σοφάδες, και μητέρα δύο παιδιών.

 

Προηγούμενο άρθρο Ανοιχτή επιστολή στον Υπουργό κ Σκουρλέτη από την Πρόεδρο Τ.Κ. Μελισσοχωρίου
Επόμενο άρθρο Παρεμβάσεις του Δήμου Καρδίτσας στο αθλητικό κέντρο Παλέρμο