Ειδήσεις

Παιδικές Βιβλιοθήκες: Γιορτή Λήξης με γλυκά και αλμυρά σημεία


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, η 6η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2017, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος!!!

Ο τίτλος της φετινής Καλοκαιρινής Εκστρατείας ήταν «Περιπέτεια από σημείο σε σημείο!».

Άλλη μια υπέροχη εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας ολοκληρώθηκε και στην παιδική βιβλιοθήκη Δημοτικού Διαμερίσματος «Αρτεσιανού».

Οι φίλοι των βιβλίων και της δράσης γεμάτοι εμπειρίες και με τα φτερά τους ανοιχτά, τολμηροί και χαρούμενοι θα πετάξουν ως τα σχολεία τους να συνεχίσουν το ανέβασμα ψηλά στα καλύτερά τους χρόνια.

Η δική μας παρέα προσμένει γλυκά κι άλλους φίλους να συνεχίσει το ταξίδι που άρχισε πριν 30 χρόνια

Ημέρα Λήξης της καλοκαιρινής εκστρατείας και στην Παιδική Βιβλιοθήκη συνοικίας «Αγίας Παρασκευής».

Μετά από ένα δημιουργικό καλοκαίρι, με πολύ κέφι, υπομονή και διάθεση, τα παιδιά, σήμερα, τελευταία μέρα είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν ξανά τις δράσεις και το καθένα να αποτυπώσει τις εντυπώσεις του.

Με μια καλοκαιρινή ζωγραφιά, που η κάθε μια είχε το δικό της νόημα, άλλες με συναίσθημα χαράς και άλλες με συναίσθημα μελαγχολίας..

Γιορτή Λήξης της καλοκαιρινής εκστρατείας και στην παιδική βιβλιοθήκη «Παυσιλύπου».

Τα παιδιά είδαν στην οθόνη φωτογραφίες και βίντεο απ’ όλη τη φετινή καλοκαιρινή μας διαδρομή, γέλασαν με τις φάτσες τους, αξιολόγησαν τις δράσεις και στο τέλος έφτιαξαν γλυκά και αλμυρά καναπεδάκια, ήπιαν χυμό στην υγειά των παιδικών βιβλιοθηκών και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι!!!

Η παρουσία μικρών και μεγάλων και αυτό το καλοκαίρι κατάφερε να κάνει τις βιβλιοθήκες μας, «Σημείο Αναφοράς»!!!

Προηγούμενο άρθρο 1.246.516 ευρώ για αποκατάσταση ζημιών σε υποδομές στο Δήμο Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Απάντηση της Παρασκευής Ντούρβα σε δημοσίευμα του Δ. Μουζακίου