Ειδήσεις

Παιχνίδι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά


Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας,  προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας από 4 μέχρι 15 ετών, να βρίσκονται σήμερα  Σάββατο 24  Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 5 μ.μ στο Παυσίλυπο, για να συμμετέχουν στο CoderDojo! Eνα πρωτότυπο παιχνίδι δημιουργικής απασχόλησης και εκπαίδευσης στον προγραμματισμό υπολογιστών και όχι μόνο!

Στο CoderDojo νέοι και παιδιά μαθαίνουν πώς να γράφουν κώδικα, να δημιουργούν ιστοσελίδες, εφαρμογές, προγράμματα, παιχνίδια και άλλα πολλά. Τα Dojos διοργανώνονται, υλοποιούνται και διδάσκονται από εθελοντές. Για το λόγο αυτό καλό είναι στην εκδήλωση να έρθουν και νέοι μεγαλύτερης ηλικίας που να γνωρίζουν από πληροφορική ,ούτως ώστε να γίνουν οι ίδιοι εθελοντές καθοδηγητές σε συνέχεια του προγράμματος τόσο από το σύλλογο ενδεχομένως και από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον  ιδρυτή του the cube Athens Κον Μεσσήνη Σταύρο.

Καλούνται όλοι  οι  γονείς που έχουν παιδιά αυτής της ηλικίας να τα ενημερώσουν και να παρευρεθούν στην  εκδήλωση, καλό θα είναι να έχουν μαζί τους tablet η laptop. Θα τους δοθεί η δυνατότητα να περάσουν ένα αξέχαστο δημιουργικό απόγευμα.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Και το ΤΕΙ Θεσσαλίας στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ν.Δ.
Επόμενο άρθρο Έναρξη περιόδου 2016-17 για το κέντρο Ιστορικής & Λαογραφικής Έρευνας «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ»