Ειδήσεις

Πανήγυρης Ι. Ναού Αγίου Μηνά


Την  προσεχή Παρασκευή 11-11-2016  εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του θαυματουργού , εορτάζει και πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός της πόλεως μας που βρίσκεται στο χώρο της Εκκλησιαστικής Σχολής (Καροπλεσίτικα).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

Πέμπτη 10-11-2016:Το απόγευμα και ώρα 5:30 μ.μ. , θα τελεστεί   Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου  π. Αμφιλοχίου Παπανδρέου,  Πρωτοσυγκέλου της Ιεράς Μητροπόλεως μας. Μετά το πέρας του εσπερινού θα ακολουθήσει λιτάνευση  της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Μηνά..

Παρασκευή 11-11-2016:Το πρωί και ώρα 7:30 π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία., κατά την οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος..

Στον Εσπερινό αλλά και την ημέρα της Πανηγύρεως θα ψάλλει η χορωδία της Εκκλησιαστικής Σχολής υπό την διεύθυνση του καθηγητού Βυζαντινής Μουσικής

π. Γεωργίου Στάμου.

Προσκαλούνται οι αρχές της πόλης και του Νομού μας και οι φιλέορτοι  χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν την Ευλογία και τον Αγιασμό από τις προγραμματισμένες λατρευτικές εκδηλώσεις.

 

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ  ΣΧΟΛΗΣ

 

 

 

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Σ. Κουλοκτσής : Ανασχηματισμός: Άλλη μια (αποτυχημένη) προσπάθεια να στρίψει το καράβι του ΣΥΡΙΖΑ