Ειδήσεις

Πανελλήνιοι Αγώνες από τον ΣΕΒΑΣ Καρδίτσας


Συνήλθε η Οργανωτική Επιτροπή των Πανελληνίων Αγώνων αποτελούμενη από τον κ. Σδόγκο Γεώργιο, Γραμματέα του Σεβας Καρδίτσας, τον Ζησόπουλο Βησσάρη, Ταμία του Συλλόγου και Νεοφώτιστο Κωνσταντίνο εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας (ΟΕΒΑΣ). Πολλά θέματα που την απασχολούν για την σωστότερη Οργάνωση των παραπάνω αγώνων ήδη είναι σε εξέλιξη. Στην συγκέντρωση πέραν των άλλων αποφασίστηκε οι αγώνες να διεξαχθούν σε Μνήμη των, Παλαμιώτη Γιάννη άξιο Αθλητικό τέκνο της πόλης της Καρδίτσας και Καλογιάννη Αθανάσιο ως Αθλητής Συλλόγου που δόξασε την Πόλη.
Επίσης, η ανάθεση αρμοδιοτήτων στον κ. Βλάχο  Όμηρο, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Επίσημο Κριτή του ΣΕΓΑΣ.Ο κ.Βλάχος ως Υπευθυνος οργανων-χωρων του σταδιου θα φροντίσει για την πλήρη στήριξη των αγώνων με τα σωστά όργανα (θα γίνουν οι μετρήσεις όλων των οργάνων, ζύγιση των Οργάνων, Διαγράμιση του σταδίου για την σωστή τοποθέτηση των Εμποδίων, την εξεύρεση των κατάλληλων χρηστικών χώρων για να φιλοξενηθούν Γραμματειακή Υποστήριξη, Αίθουσα κλίσης, αίθουσα εκφώνισης κ.λ.π.
Επίσης, Ο ΣΕΒΑΣ Καρδιτσας ανάθεσε στον κ. Ζησόπουλο  την συγκέντρωση των συμμετοχών των Καρδιτσιωτών Αθλητών στο Πρωτάθλημα. Συνεπώς όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα αποτανθούν στον κ. Ζησόπουλο για την διαδικασία της δήλωσης συμμετοχής τους στους αγώνες.

Προηγούμενο άρθρο Τ' Άγραφα ανεξίτηλα γραμμένα
Επόμενο άρθρο Παρουσιάστηκε το βιβλίο το στέκι της αλεπούς