Ειδήσεις

Πανσέληνος στο υπαίθριο θέατρο του Αγροκτήματος Βασιλάκου


Το βράδυ της προσεχούς Κυριακής 26 Αυγούστου, κάπου στις 9 ώρα, στο υπαίθριο θέατρο του Αγροκτήματος Βασιλάκου γιορτάζεται η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Περί τα 22 βιντεοσκοπημένα τραγούδια γνωστών συνθετών, στιχουργών και ερμηνευτών, που θα προβληθούν σε οθόνη και όλα αναφέρονται στο φεγγάρι. Στην προβολή αυτή εκτός από τη μουσική και το τραγούδι, βλέπουμε φεγγάρια, φύση, τοπία, εικόνες, ανθρώπους, ανακατωμένα με συναίσθημα, νοσταλγία, αγάπη, ανθρωπιά, αισιοδοξία, όραμα…   Τα τραγούδια για το φεγγάρι διανθίζονται με λίγη ιστορία και θρύλους για τη σελήνη και με απαγγελίες ποιημάτων για το φεγγάρι, γνωστών και μεγάλων ποιητών.

Το πρόγραμμα πλαισιώνεται από ζωντανή μουσική.

Η γελωτοθεραπεία θα είναι παρούσα για να ενεργοποιήσει τη διάθεση και το ανοσοποιητικό σύστημα …..

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα σερβίρεται δωρεάν βιολογικό κρασί προσφορά του Αγροκτήματος.

Το υπαίθριο θέατρο του Αγροκτήματος Βασιλάκου είναι 110 θέσεων, ενώ αν χρειαστεί, μπορούν να τοποθετηθούν περί τα 40 καθίσματα ακόμη.

Το Αγρόκτημα βρίσκεται στο νότιο μέρος της πόλης, κοντά στη συνοικία Αγίου Παντελεήμονα, σε απόσταση μόλις τριών χιλιομέτρων από τη κέντρο της πόλης. και συνδέεται με ασφαλτόδρομο. Διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης για τα αυτοκίνητα.

Είσοδος ελεύθερη

 

Προηγούμενο άρθρο Τα θαμμένα δεδομένα: Πειράματα με το χώμα
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Θερινού Κινηματογράφου Καρδίτσας