Ειδήσεις

Παπακώστας Απόστολος, η 14η προσθήκη για την Αναγέννηση


Ήρθα να προσφέρω όσα πιο πολλά μπορώ, στην μεγαλύτερη και πιο ιστορική ομάδα του Νομού, την Αναγέννηση Καρδίτσας, γιατί θεώρησα ότι είναι η πιο κατάλληλη στιγμή συνεισφοράς.

Αυτά ήταν τα πρώτα αυθόρμητα λόγια του σεμνού και ταπεινού Αποστόλη, με το που ανέβηκε στα γραφεία μας, εμφανώς συγκινημένος, με την ελευθέρας υπογεγραμμένη και χωρίς αρχικά να θέλει να διηγηθεί την ποδοσφαιρική του διαδρομή… και που τελικά ενέδωσε και την παραθέτουμε αυτούσια.

Ξεκίνησε να μαθαίνει και να παίζει ποδόσφαιρο στη Γερμανία σε ηλικία 8 ετών.

Όταν έγινε 12-13 ετών επέστρεψε στην Ελλάδα και συνέχισε στις Ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Από τα 13 και μέχρι τα 19 ετών έπαιξε στην Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας και το καλοκαίρι του 2002 εντάσσεται σαν επαγγελματίας στον Α.Ο. Τρίκαλα στη Γ΄ Εθνική. Τον Ιανουάριο του 2003 μετακομίζει στη Λάρισα για λογαριασμό της ΑΕΛ  επίσης στη Γ΄ Εθνική. Την επόμενη περίοδο 2003-04 πανηγυρίζει άνοδο στη Β΄ Εθνική και την επόμενη περίοδο 2004-05 θα επαναλάβει τους πανηγυρισμούς του στην Α΄ Εθνική, όπου θα αγωνισθεί και την αμέσως επόμενη 2005-06 με τα χρώματα της ΑΕΛ.

Επόμενος σταθμοί του, η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2006-07 Γ΄ Εθνική, Α.Ο. Καβάλας 2007-08 Γ΄ Εθνική, Αιολικός Μυτιλήνης Γ΄ Εθνική 2008-09, Καστοριά Γ΄ Εθνική 2009-10, για να επιστρέψει στην Καρδίτσα και στον ΑΟΚ στη Δ΄ Εθνική τις περιόδους 2009-11. Ξανά στη Γερμανία και στην εκεί Δ΄ Εθνική τα έτη 2011-15 και τέλος στην ομάδα του χωριού του τον Διγενή Αρτεσιανού από 2015-19.

Στο προσκλητήριο όσων έχουν τον σχεδιασμό και την μεγάλη επιστροφή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αναγέννησης, ποδοσφαιριστές σαν τον Αποστόλη, δεν μπορούν να αντισταθούν και να πουν όχι. Ο 36χρονος πλέον και εμπειρότατος ποδοσφαιρικά Αποστόλης, μαζί και με τα άλλα παιδιά που έχουν ανάλογες διαδρομές, όχι μόνο θα προσφέρουν τα μέγιστα σε αυτή τη νέα προσπάθεια, αλλά θα αποτελέσουν πρότυπα για τα νέα παιδιά, που κάθε μέρα και αυξάνει το ενδιαφέρον τους να ενταχθούν στη μεγαλύτερη, ποσοτικά και ποιοτικά, οικογένεια της Αναγέννησης. Αποστόλη καλώς ήρθες.

 

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Λιμνών Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος