Ειδήσεις

Παράδοση βοήθειας στο Στέκι Αλληλεγγύης Πληγέντων Καρδίτσας


Το Σάββατο 10 Οκτώβρη τα Παραρτήματα Λάρισας και Τρικάλων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου,  στις 11 π.μ. θα παραδώσουν βοήθεια στο Στέκι Αλληλεγγύης πληγέντων Καρδίτσας, ανταποκρινόμενοι όπως τονίζουν στην ανακοίνωση τους «στην προσπάθεια φορέων, του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και των υπόλοιπων Σωματείων για στήριξη των πληγέντων σε Φάρσαλα και Καρδίτσα, αλλά και διεκδικούν μαζί τους μέτρα αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας, αποζημιώσεις στο 100% για κάθε οικογένεια που υπέστη καταστροφές στην περιοχή αλλά και απαλλαγή των πληγέντων από εφορία, οργανισμούς κοινής ωφέλειας και δάνεια προς τις τράπεζες. Επίσης, καλούν «κάθε συνάδελφο να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη που στις μέρες μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ».

Να σημειωθεί ότι στο Στέκι θα τους υποδεχτούν εκπρόσωποι των φορέων που το ίδρυσαν και το λειτουργούν καθώς και Συντονιστικές Επιτροπές γειτονιών που συγκρότησαν οι πληγέντες.

Στη συνέχεια και μαζί με μουσικούς της πόλης θα πραγματοποιήσουν μουσική πορεία Αλληλεγγύης στο κέντρο της Καρδίτσας «για να γεμίσουμε αγωνιστικό θάρρος και αισιοδοξία όλους τους εργαζόμενους» όπως τονίζουν.

Προηγούμενο άρθρο Ορίζοντες: Πρόγραμμα Γυμναστικής και Έξοδος
Επόμενο άρθρο ΚΚΕ Καρδίτσας: Η κυβερνητική κατρακύλα δεν έχει πάτο!