Παράδοση τροφίμων από τους Αστυνομικούς Διευθυντές


Οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας παρέδωσαν τρόφιμα που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί σε κοινωφελή ιδρύματα και συλλόγους.

Την παράδοση πραγματοποίησαν οι αντίστοιχοι Αστυνομικοί Διευθυντές σε στελέχη των ιδρυμάτων, τα οποία εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές

Σε κοινωφελή ιδρύματα και συλλόγους παρέδωσαν σήμερα (23-12-2013) το πρωί τρόφιμα οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους. Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από αστυνομικούς όλων των υφισταμένων Υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας – παράρτημα ΑΜΕΑ Λάρισας «Ο Αριστεύς» επισκέφτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας κ. Παναγιώτης Ντζιοβάρας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Γεώργιος Ταμβάκης επισκέφτηκε το Ορφανοτροφείο Βόλου, ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων κ. Γεώργιος Αγάκος τον «Ερυθρό Σταυρό» – παράρτημα Τρικάλων και ο Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας κ. Νικόλαος Γιαννέλος το Σύλλογο Πολυτέκνων του νομού Καρδίτσας.

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν σε στελέχη των ιδρυμάτων και συλλόγων, τα οποία εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές.

 

Προηγούμενο άρθρο Επίσημη ανακοίνωση Λέμα για τον Δήμο Καρδίτσας 
Επόμενο άρθρο Κ. Πατσιαλής: Ο ξεπεσμός της κοινωνικής πολιτικής