Παράλληλες εκδηλώσεις σκοπευτικοί αγώνες για τα Καραισκάκεια 2012


       Στα πλαίσια  των παράλληλων εκδηλώσεων για τα ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΑ 2012 ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας και ο Σκοπευτικός Όμιλος Καρδίτσας διοργάνωσαν από κοινού Σκοπευτικούς αγώνες σε εκτοξευόμενο πήλινο στόχο (Trap shooting).

Ο αγώνας διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου 30- 6-2012  στο Σκοπευτήριο του Καλλιθήρου του διευρυμένου  Δήμου Καρδίτσας με συμμετοχές αρκετών κυνηγών  και σκοπευτών, μελών  των δύο συλλόγων και παρουσία πολλών φίλων της σκοποβολής. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Καρδίτσας κ. Λάμπρος Τσιούκης και Αθανάσιος Μαρκινός, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους Προέδρους των δύο Συλλόγων, κ. Δημήτριο Παπούλια και κ. Γεώργιο Γεωργίου αντίστοιχα, για το άθλημα της σκοποβολής, τις κατηγορίες και ιδιαιτερότητές του (trap, skeet, sporting), καθώς και τις μοναδικές οικονομικές και τουριστικές δυνατότητες που μπορεί να προσδώσει η ανάπτυξή του στην περιοχή μας. Στο τέλος συμφωνήθηκε να υποβληθούν φάκελοι με προτάσεις προς τη Δημοτική αρχή για την σταδιακή υλοποίηση των ανωτέρω στόχων.

 

Σε ότι αφορά τον αγώνα, τα αποτελέσματα  ανά κατηγορία είχαν ως εξής:

 

Κατηγορία ΚΥΝΗΓΩΝ                                            Κατηγορία Βετεράνων ΚΥΝΗΓΩΝ

1. Καλιάφας Αναστάσιος                                             1. Τσιαμούλης Βασίλειος

2. Δημάκης Ιωάννης                                                   2. Γεωργίου Γεώργιος

3. Μπούκης Γεώργιος

4. Θεοδωράκος Κων/νος                                                Κατηγορία  Junior

5. Κολοκύθας Ιωάννης                                                 Κορδολέμης Αθανάσιος

6. Σιατήρας Γεώργιος

Κατηγορία ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ:

1. Τσιαμούλης Ηλίας

2. Χατζόπουλος Κων/νος

3. Γεωργίου Απόστολος

4. Σιδέρης Ευάγγελος

5. Κοντοστέργιος Παναγιώτης

 

Οι Αντιδήμαρχοι απένειμαν στους νικητές όλων των κατηγοριών κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής (προσφορά των συλλόγων στους αθλητές) ενώ οι Πρόεδροι τίμησαν τους επισήμους με αναμνηστικές πλακέτες για την συμμετοχή και την παρουσία τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης η οργανωτική επιτροπή, που εργάστηκε μεθοδικά, και οι διαγωνιζόμενοι καθάρισαν το χώρο του σκοπευτηρίου από τους κάλυκες και τα πλαστικά συγκεντρώνοντάς τα σε σάκους για ανακύκλωση. Η συνέχεια δόθηκε σε ψησταριά στην πλατεία της κοινότητας Καλλιθήρου, όπου και παρατέθηκε γεύμα σε όλους τους συμμετέχοντες και στους επισήμους.

                                                                                                   Τα Δ.Σ.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δράσεις για το περιβάλλον καθαρισμός κυνηγότοπων
Επόμενο άρθρο Θερινός κινηματογράφο Καρδίτσας: «η εποχή των Παγετώνων 4»