Παρουσίαση της μελέτης για το Κλειστό Γυμναστήριο


Σε υπηρεσιακή σύσκεψη στο Δημαρχείο Καρδίτσας από τους μελετητές – αναδόχους

Τεχνικά θέματα της μελέτης του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια υπηρεσιακής σύσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο Δημαρχείο Καρδίτσας, με τη συμμετοχή των μηχανικών του Δήμου που ορίσθηκαν ως επιβλέποντες του έργου και των μελετητών – αναδόχων της Κ/Ξ  Ν. & Κ. Γκολιόπουλος ΑΤΕ και Τρυφώνιος Α.Ε.

Η μελετητική ομάδα έκανε αναλυτική παρουσίαση της μελέτης και απάντησε σε διευκρινιστικά ερωτήματα των μηχανικών του Δήμου, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την υλοποίηση του έργου.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομήνικος Βερίλλης δήλωσε σχετικά με το έργο του Κλειστού Γυμναστηρίου:

«Ο Δήμος Καρδίτσας και οι υπηρεσίες του είναι πανέτοιμοι για την υλοποίηση του έργου κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου. Ήδη έχουν οριστεί οι επιβλέποντες μηχανικοί, οι οποίοι ενημερώθηκαν και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για όλα τα τεχνικά ζητήματα, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν το έργο στις διάφορες φάσεις εκτέλεσής του.

Παραμένει όμως η εκκρεμότητα για τη χρηματοδότησή του από την Πολιτεία, στα εντεταλμένα όργανα της οποίας έχουμε θέσει κατ’ επανάληψη το θέμα και περιμένουμε απάντηση. Ευελπιστούμε στην επίλυση του προβλήματος, για να προχωρήσει ταχύτατα το έργο, η σημασία του οποίου δεν αμφισβητείται από κανέναν».

Προηγούμενο άρθρο Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Τιτάνεια 2008 στο Δήμο Παλαμά
Επόμενο άρθρο Έτοιμο μέσα στον Αύγουστο το γήπεδο 5×5 στο Καλλίθηρο