Ειδήσεις

Παρουσία και του Σ.Ε.Α. Παλαμά το Συνέδριο της ΠΟΣΕΑ


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο (28 και 29/05) η ετήσια εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) στην αίθουσα ομιλιών του Υπουργείου Υγείας.
Το παρών έδωσαν αντιπρόσωποι από πολλούς συλλόγους-μέλη της ΠΟΣΕΑ αλλά και αρκετοί παρατηρητές. Επίσης παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι της Π.Ε.Ν.Ε.Α. (Πανελλήνια Επιτροπή Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών).Τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά αντιπροσώπευσε ο Γεν. Γραμματέας Βαγγέλης Τρουβάς.
Πρόεδρος της Συνέλευσης ανέλαβε ο κ. Ιωάννης Παπαχρόνης (πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Ξάνθης) ο οποίος και συντόνισε άριστα τη συνέλευση ακολουθώντας τη θεματολογία που είχε οριστεί και μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.
Την έναρξη του Συνεδρίου έκανε ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ κ. Χρήστος Πρωτόπαπας ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό προς το σώμα και έκανε εκτενή αναφορά σε πολλά θέματα, ενημερώνοντας τη Γεν. Συνέλευση. Το συνέδριο ξεκίνησε τις εργασίες του στις 09:30 το πρωί του Σαββάτου και τις ολοκλήρωσε, με τις ομιλίες – προτάσεις των αντιπροσώπων στις 18:00 περίπου το απόγευμα.

Την Κυριακή 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία, από την οποία προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη τριετία. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αιμοδοσίας ( ΠΟΣΕΑ) για τη περίοδο 2016-2019 :
1. Πρωτόπαπας Χρήστος ( Κόρινθος )
2. Παπαδογιώργος Κωνσταντίνος (Αθήνα)
3. Ζώτος Θεολόγος ( Κιλκίς )
4. Παπαγιάννη Σπυριδούλα (Αγρίνιο)
5. Ροδουσάκη Δέσποινα (Κρήτη )
6. Εξάρχου Αθηνά (Αθήνα )
7. Αδαμοπουλος Ανδρέας (Πάτρα)
8. Κοντακίδης Αναστάσιος (Αλεξανδρούπολη )
9. Κλούρα Ευαγγελία (Άρτα)

Στο νέο ανανεωμένο Δ.Σ ευχόμαστε δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο αλλά ωραίο έργο τους, ώστε η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε Εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.
ΤΟ Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη 55χρονος για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση για την υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης έτους 2016