Παρουσιάζει τον «τεχνόδρομο» και «ανάβει» το χριστουγεννιάτικο δένδρο ο Δήμος Μουζακίου


Στην παρουσίαση του «Τεχνόδρομου» και στο «άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου» προχωρά ο Δήμος Μουζακίου την Τρίτη το απόγευμα στις 6 μ.μ. στην κεντρικό δρόμο του Μουζακίου «Αντώνη Βασιλείου»

Ο τεχνόδρομος πρόκειται για μία πρωτοποριακή και καινοτόμα δράση που προωθεί ο Δήμος Μουζακίου με τον Εμπορικό Σύλλογο της περιοχής, με την στήριξη του ΕΒΕ Καρδίτσας και τη συμμετοχή πάρα πολλών καλλιτεχνών και δημοτών – μαθητών που επιθυμούν να παρουσιάσουν τα έργα τέχνης τους με θέμα τα Χριστούγεννα.

Οι δρόμοι και η πλατεία του Μουζακίου έχουν γεμίσει με σημαντικά και αξιόλογα γλυπτά και έχουν μετεξελιχθεί σ’ ένα ιδιότυπο ανοιχτό «μουσείο» τέχνης δίνοντας ένα πολύ ωραίο χριστουγεννιάτικο χρώμα στην πόλη.

Η δράση αυτή που δρομολογήθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο σε συνεργασία με το Δήμο Μουζακίου είναι πρωτόγνωρη και η επιτυχία που γνωρίζει δίνει το κουράγιο στους διοργανωτές να τη συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο .

Παράλληλα καλούνται και όλοι οι Δημότες και μαθητές των σχολείων της περιοχής και όχι μόνο να συμμετάσχουν στο φωτισμό του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου που θα γίνει υπό τους γιορτινούς ήχους της φιλαρμονικής του Δήμου και της χορωδίας της ΔΗΚΕΔΗΜ.

«Το Μουζάκι φέτος έχει καινοτομήσει και πρωτοτυπήσει μ’ αποτέλεσμα να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλης τα ευρύτερης περιοχής με τη δράση του «Τεχνόδρομου» καθώς «καλλιτέχνες» από το Δήμο, αλλά και την Καρδίτσα να έχουν γεμίσει τους δρόμους και την πλατεία με πολύ ωραία έργα που δίνουν μια άνευ προηγουμένου εορταστική ατμόσφαιρα στην πόλη. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω  τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου Μουζακίου, την πρόεδρο και το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Πολιτισμός Αθλητισμός, την πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΔΗΚΕΔΗΜ, τους Διευθυντές των σχολείων, τους συλλόγους μας,  αλλά και όλους τους «καλλιτέχνες» διότι με τη συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους το Μουζάκι είναι πιο γιορτινό από κάθε άλλη φορά». Δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός και απηύθυνε κάλεσμα προς όλους να επισκεφθούν το Μουζάκι για να ζήσουν όμορφες γιορτινές και αξέχαστες στιγμές.

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώνεται το Φράγμα της Μεσοχώρας
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ