Ειδήσεις

Παρουσιάζεται ο Δευκαλίων ο Θεσσαλός


Παρουσιάζεται το Σάββατο 18 Ιανουαρίου και ώρα 19:00, το 61ο τεύχος του πολιτιστικού περιοδικού Λόγου και Τέχνης «Δευκαλίων ο Θεσσαλός» στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου Λάρισας.

Το 61ο τεύχος του περιοδικού έρχεται στη Θεσσαλία με συμμετοχές Θεσσαλών καλλιτεχνών, συγγραφέων και εικαστικών, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση και έκδοσή του των 17 ετών και θα παρουσιαστεί με ομιλία του πρώην διευθυντή του περιοδικού κ. Θάνου Αθανασόπουλου.

Επίσης, θα μιλήσουν ο κ. Γιώργος Γιακουμινάκης Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΛ και ο κ. Κώστας  Β. Δημουλάς, επί τιμή Α΄ Σχολ. Σύμβουλος Φιλολόγων, πρ. αν. Δ/ντής Π.Ε.Κ. Εκπ/κών Θεσσαλίας, Διαχειριστής Μορφωτικού Οργανισμού Ψυχοβιοανάλυσης «Οίκτον αστέρων».

Θα απευθύνουν χαιρετισμό η κα Αντωνία Καππέ, Λογοτέχνιδα-Επιμελήτρια του περιοδικού,   η κα Δήμητρα Μπαρδάνη, πρόεδρος της ΕΛΟΣΥΛ, η κα Αικατερίνη Μπατάλια, Πρόεδρος της ΔΕΕΛ (Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών) και η επίτιμος πρόεδρος και ιδρύτρια  της ΔΕΕΛ κα Χρυσούλα  Βάρα Βαρβέρη.

Είσοδος ελεύθερη.

 

Προηγούμενο άρθρο Παρέμβαση Γ. Κωτσού για οφειλέτες και δημοτικά τέλη στα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα
Επόμενο άρθρο Παρέμβαση Μεϊκόπουλου για την έδρα του Συντονιστή για τις Περιφέρειες Θεσσαλίας – Στερεάς