Ειδήσεις

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του συγγραφέα Βασίλη Τσιράκη


Παρουσιάστηκε το Σάββατο 5 Νοέμβρη στο καφέ «MERCATO»  το ιστορικό μυθιστόρημα του συντοπίτη μας συγγραφέα Βασίλη Τσιράκη «ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ».

Την παρουσίαση άνοιξε εκ μέρους του βιβλιοπωλείου O ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ” η Ζωή Χαλάτση ευχαριστώντας  τόσο τους Καρδιτσιώτες και Καρδιτσιώτισσες που ανταποκρίθηκαν και γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο, όσο και τον Καρδιτσιώτη δημιουργό,  Βασίλη Τσιράκη για την παρουσία του.

«Το ύφος του βιβλιοπωλείου μας, τόνισε, η ψυχική επαφή με το βιβλιόφιλο κοινό της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και η ποιότητα  του ίδιου του βιβλίου που απόψε  παρουσιάζουμε,  καθιστούν  την  συμμετοχή μας αυτονόητη.Όλοι μας βιώνουμε τις συνέπειες τις κρίσης. Όλοι μας –άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο-ασφυκτιούμε  από τη  σκληρή  καθημερινότητα. Εμείς με τις δυνάμεις και τις δυνατότητες που διαθέτουμε προσπαθούμε  σαν βιβλιοπωλείο να συμπορευτούμε με όλους και όλες που πιστεύουν στην μορφωτική και ψυχαγωγική αξία του βιβλίου, ξεπερνώντας δυσκολίες και προβλήματα.

Δεν το κρύβουμε πως η  συμμετοχή μας  στην όμορφη αυτή παρέα μας τιμά  ιδιαίτερα. Θέλουμε να ευχηθούμε  «καλό δρόμο»  στο νέο μυθιστόρημα «Τα χρόνια ανάμεσα» του Βασίλη,  και πάντα δημιουργίες για τον ίδιο.»

Στη συνέχεια τον συγγραφέα προλόγισε ο Φώτης Μούστος και αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε ο Αντώνης Μανωλόπουλος.

Στην ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον συγγραφέα που ακολούθησε, εκφράστηκαν απόψεις, τέθηκαν ερωτήματα και ευχές για την καλή πορεία του βιβλίου.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Από την πόλη της Λαμίας στο Μαυρομμάτι
Επόμενο άρθρο Το ΠΑΜΕ Καρδίτσας για την εθελοντική εργασία