Πασχαλινές δημιουργικές δράσεις στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ.


Με μια πολύ όμορφη και δημιουργική δράση, έκλεισε η χειμερινή περίοδος των Παιδικών Βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας.

Την Κυριακή των Βαΐων, σε συνεργασία με το 3ο Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Καρδίτσας, στην παιδική βιβλιοθήκη «Αγγελική Βαρελλά» της πλατείας «Δημ. Γιολδάση» του Δ.Ο.Π.Α.Κ., από πολύ νωρίς, μικροί και μεγάλοι, έφταναν στη βιβλιοθήκη κρατώντας τα γυάλινα βαζάκια τους κι έχοντας μαζί τους διάθεση για δημιουργία.

Με τη μέθοδο του Decoupage και με τις πολύτιμες οδηγίες των εκπαιδευτικών του 3ου Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Καρδίτσας Παυλάκη Κατερίνας και Πρίτσα Κωνσταντίνας, έφτιαξαν όμορφα πασχαλινά φαναράκια, στολισμένα με κόκκινα αυγά, λαγουδάκια, λουλούδια της άνοιξης και πολύχρωμες  κορδέλες.

Τόσο οι μεγάλοι, αλλά πολύ περισσότερο τα παιδιά, έδειξαν να το χαίρονται, δημιούργησαν με μεγάλο κέφι και μεράκι και τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά!

Οι Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, θα ανοίξουν πάλι τις πόρτες τους για το κοινό (μετά την επιβεβλημένη ξεκούραση λίγων ημερών) τη Δευτέρα 20 Απριλίου, με το ισχύων πρόγραμμα, αλλά με θερινό ωράριο

από τις 5 έως τις 8 το απόγευμα.

Το προσωπικό των Παιδικών Βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, εύχεται σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση του Δημάρχου με τους Φίλους του Νοσοκομείου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη σε νοσοκομείο και γηροκομείο