Ειδήσεις

Παυσιλυπούπολη βγαλμένη από τα παραμύθια


Βγαλμένη από τα πιο αγαπημένα παραμύθια των παιδιών με θέμα  θα είναι η φετινή Παυσιλυπούπολη, το θεματικό πάρκο που οργανώνει για 4η συνεχή χρονιά ο Δήμος Καρδίτσας στο άλσος του Παυσιλύπου, θέλοντας να δημιουργήσει μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα στην πόλη  για τους δημότες και να αυξήσει την επισκεψιμότητά της, προσελκύοντας την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς επισκέπτες από όλη τη χώρα.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της “Παυσιλυπούπολης”, Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Σωτηρία Μπακαλάκου και Κων/νος Ψημμένος οι οποίοι -μαζί με τον επίσης Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Αραμπατζή που δεν μπορούσε να παραβρεθεί- έχουν αναλάβει την οργανωτική ευθύνη των εκδηλώσεων τόνισαν οτι η φετινή “Παυσιλυπούπολη” με θέμα “ Το μαγεμένο δάσος και οι νεράϊδες των ευχών”θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή και με περισσότερες εκδηλώσεις και δράσεις που θα απευθύνονται και σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

Εξέφρασαν παράλληλα την πεποίθησή τους οτι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις προσπάθειες της ομάδας των αιρετών και των εργαζομένων του Δήμου, καθώς των και εθελοντών που εργάζονται εδώ και μήνες για τις κατασκευές και την προετοιμασία των εκδηλώσεων.

“ Για τέταρτη χρονιά ως Δήμος Καρδίτσας οργανώνουμε στο άλσος του Παυσιλύπου την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς την “Παυσιλυπούπολη” θέλοντας να δημιουργήσουμε μια πιο εορταστική ατμόσφαιρα στην πόλη και να προσφέρουμε όμορφες εμπειρίες και στιγμές σε όλους και ιδιαίτερα στα παιδιά, δημιουργώντας παράλληλα ένα σημαντικό πόλο έλξης στην ¨καρδιά” της Καρδίτσας για τους δημότες και τους επισκέπτες μας από άλλες περιοχές. Φέτος η Παυσιλυπούπολη θα είναι ακόμα πιο γιορτινή με πιο εντυπωσιακές κατασκευές και με πλουσιότερο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων ενώ θα υπάρχουν φέτος και πολλές δραστηριότητες όχι μόνο για τα μικρά παιδιά, αλλά και για τους έφηβους και νέους της πόλης, (παγοδρόμιο, τρενάκι πόλης κ.α.).Ήδη έχει ολοκληρωθεί το 80% των κατασκευών που αναμένεται να ολοκληρωθούν στο σύνολό τους τις επόμενες ημέρες.

Είμαι βέβαιος οτι το “Νεραιδοχώρι” με  τις νεράϊδες και τους ήρωες των παραμυθιών που θα βρίσκονται στο πάρκο, το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και δράσεων στα θεματικά σπίτια του πάρκου, αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης σε συνδυασμό με την

ενίσχυση του εορταστικού διάκοσμου και φωτισμού  θα δημιουργήσουν μια μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα στην Καρδίτσα την φετινή εορταστική περίοδο” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξάκος.

Η κ. Μπακαλάκου με τη σειρά της τόνισε οτι πέρα από την πολύμηνη προσπάθεια για την προετοιμασία των εντυπωσιακών κατασκευών και την οργάνωση των εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν την φετινή “Παυσιλυπούπολη” θα δοθεί μεγάλη έμφαση και στην προβολή της εντός και εκτός των ορίων του Δήμου με πρωτότυπο σχεδιαστικά επικοινωνιακό υλικό. Αποκάλυψε επίσης και κάποια από τα σχέδια για την πύλη και θα θεματικά σπιτάκια της φετινής Παυσιλυπούπολης.

Τέλος ο κ. Ψημμένος υπογράμμισε οτι παράλληλα με την ενίσχυση του φωτεινού και εορταστικού διάκοσμου της πόλης θα δοθεί έμφαση και στον στολισμό όλων των Κοινοτήτων, ώστε το εορταστικό κλίμα να διαχέεται σε όλο το Δήμο.

Προηγούμενο άρθρο Τον Περιφερειάρχη επισκέφτηκε αντιπροσωπεία από χορευτικά
Επόμενο άρθρο Καρδιολογικές εξετάσεις στους παίχτες της ΑΣΑ