Παύλος Σιούφας: «Ο δρόμος είναι ανηφορικός αλλά η Ελλάδα μας θα ξαναβρεί το δρόμο της»


Την βεβαιότητά του ότι οι πολίτες θα δώσουν ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής κ. Παύλος Σιούφας κατά τη διάρκεια της περιοδείας του. Ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε προχθές το απόγευμα τα Τοπικά Διαμερίσματα Σταυρού, Αγ. Θεοδώρου, Αρτεσιανού, Γοργοβιτών και Μάρκου ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας μίλησε στον Παλαμά.

Σε όλες του τις συναντήσεις, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για άμεσα και μακροπρόθεσμα ζητήματα, που αφορούν στις περιοχές αυτές. Πρέπει να υπάρξει, τόνισε ο κ. Παύλος Σιούφας, ειδικό πρόγραμμα, ιδίως για τις αγροτικές περιοχές,  για την τόνωση της παραγωγής, ώστε να παραμείνει ο πληθυσμός στις περιοχές και να μην συνεχιστεί η εγκατάλειψη της υπαίθρου.

Όπως τόνισε «η Νέα Δημοκρατία, αξιολογώντας με αίσθημα ευθύνης τα διογκωμένα προβλήματα της καθημερινότητας του Πολίτη, κατέθεσε το πρόγραμμά της στο Ζάππειο και ανέλυσε τις προτάσεις της για την αντιμετώπιση της κρίσης». Ο κ. Παύλος Σιούφας συμπλήρωσε πως χρειάζεται η εφαρμογή ενός προγράμματος που θα μας ξαναδώσει τη χαμένη αισιοδοξία, «μια ισχυρή και υπεύθυνη κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα, ένας πρωθυπουργός που θα αποκαταστήσει την εθνική μας περηφάνεια και αξιοπρέπεια.»

Ο κ. Παύλος Σιούφας υποστήριξε ότι για  να ξαναδώσουμε ελπίδα στους πολίτες αυτής της χώρας πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι στις επιλογές μας και δεν πρέπει να προσέλθει κανείς στην κάλπη για να εκφράσει απλώς το θυμό του.

Ο υπ. Βουλευτής υπογράμμισε, ότι αντιλαμβάνεται την αγανάκτηση και την απογοήτευση, απόρροια της δύσκολης καθημερινότητας που βιώνουν οι πολίτες, για να προσθέσει «με αίσθημα ευθύνης σας βεβαιώνω ότι υπάρχει ελπίδα και θα τα καταφέρουμε. Ο δρόμος είναι ανηφορικός, όμως με σχέδιο και υπευθυνότητα, η Ελλάδα μας θα ξαναβρεί το δρόμο της.»

Στον Παλαμά

Με ιδιαίτερη έμφαση στάθηκε στα προβλήματα της πόλης του Παλαμά ο κ. Παύλος Σιούφας. Ο υπ. Βουλευτής σημείωσε πως  ο Παλαμάς έχει πληγεί σοβαρά από την κυβερνητική πολιτική, για να προσθέσει μεταξύ άλλων:

«Έκλεισε η Εφορία για λόγους αστείους και αν δεν υπήρχε αγωνιστική κινητοποίηση και αντίδραση του λαού του Παλαμά και της δημοτικής αρχής, τότε θα είχε απομακρυνθεί και η Πυροσβεστική. Το ΙΚΑ επίσης απομακρύνεται. Πρέπει τα πράγματα να επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση για το καλό της πόλης. Είναι άμεση ανάγκη να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα της άρδευσης με την κατασκευή σύγχρονων φραγμάτων ενώ πρέπει να βρεθεί λύση στην ορθή διαχείριση του νερού των λιμνών. Το φυτώριο Παλαμά του Υπουργείου Γεωργίας πρέπει να ξαναγίνει Ινστιτούτο Ερευνών που θα σημαίνει και εξεύρεση δουλειάς για αρκετούς συμπολίτες.»

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόσκληση κεντρικής ομιλίας Ασημίνας Σκόνδρα
Επόμενο άρθρο Ασημίνα Σκόνδρα, υποψήφια Βουλευτής ΝΔ: «Δεν θα επιτρέψουμε άλλη υποβάθμιση της Καρδίτσας»