Ειδήσεις

ΠΕΔ Θεσσαλίας: Μια συμμαχία νέων για τη δημιουργία νέων Ρομά πολιτών


Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας κ. Νασιακόπουλος συναντήθηκε στις 30/10/2020 στα γραφεία της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας με μέλη της ομάδας εργασίας του  Προγράμματος «Μια συμμαχία νέων για τη δημιουργία νέων Ρομά πολιτών – I_do» προκειμένου να ενημερωθεί λεπτομερώς για το περιεχόμενο του προγράμματος και στη συνέχεια να αποφασιστεί τεκμηριωμένα η συμμετοχή της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Παρουσιάστηκαν δυο προτάσεις από την ομάδα εργασίας και οι οποίες αφορούσαν:

  1. Τη δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας ενημέρωσης και επικοινωνίας των νέων.
  2. Τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης για την ενημέρωση πολιτών και νοικοκυριών που απειλούνται με ενεργειακή φτώχεια, και για την αντιμετώπισή της μέσω ιδιοπαραγωγής και συμψηφισμού.

Τις προτάσεις παρουσίασαν οι κ.κ. Φεγγίτης Δημήτριος, Υπεύθυνος Αυτοτελούς Τμήματος Θεσσαλίας της ΕΕΤΑΑ, και συντονιστής της Ομάδας Εργασίας του Προγράμματος I_do και Βασιλείου Παναγιώτης, επιμορφούμενος του Προγράμματος I_do και μέλος της Ομάδας Εργασίας.

Στην συνάντηση εργασίας, εκτός του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας, συμμετείχαν επίσης το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ κ. Μανώλης Γεώργιος, Δήμαρχος Τεμπών και ο Διευθυντής τηςΠ.Ε.Δ. Θεσσαλίας κ. Τσούμας Δημήτριος.

Οι προτάσεις έγιναν αποδεκτές από τον Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας και θα εισαχθούν προς συζήτηση σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου της Π.Ε.Δ Θεσσαλίας.

Προηγούμενο άρθρο Ψηφιακό Μαθησιακό Παιχνίδι για Προβληματοκεντρική Μάθηση
Επόμενο άρθρο Συνεργασία Fashion City Outlet - Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού