Ειδήσεις

Περιοδεία της Δυνατής Καρδίτσας σε Γεωργικό-Πορτίτσα-Μητρόπολη


Την απογοήτευσή του για την οπισθοδρόμηση που υπέστη ο Δήμος Καρδίτσας την τελευταία πενταετία, εξέφρασε στη νέα περιοδεία που πραγματοποίησε σε Γεωργικό, Πορτίτσα και Μητρόπολη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Παπαλός, πλαισιωμένος απόυποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ».

Η επισήμανση αυτή ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο στις τοπικές συγκεντρώσεις που έγιναν από αρκετούς κατοίκους των παραπάνω χωριών, οι οποίοι απαρίθμησαν στον υποψήφιο Δήμαρχο σειρά τοπικών προβλημάτων που δεν έχουν επιλυθεί, όπως:

  • Η φροντίδα των Κοιμητηρίων.
  • Η ανάπλαση των εισόδων των οικισμών από τον κεντρικό οδικό άξονα.
  • Η λήψη απόφασης σε ότι αφορά στα κοινοτικά χωράφια που προορίζονταν για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων παραγωγής ενέργειας.
  • Η συντήρηση του οδικού δικτύου και των αγροτικών δρόμων.
  • Η καθαριότητα και ο ηλεκτροφωτισμός κοινόχρηστων χώρων και πλατειών.
  • Η ανάδειξη πολύ σημαντικών αρχαίων μνημείων σαν τον Θολωτό Τάφο του Γεωργικού.
  • Η υλοποίηση έργων περιβαλλοντικής και τουριστικής αναβάθμισης της περιοχής και ιδιαίτερα της Μητρόπολης που αποτελεί βασική πύλη εισόδου των επισκεπτών με προορισμό τη Λίμνη Πλαστήρα. Να σημειωθεί ότι η Μητρόπολη έχει ανακηρυχτεί επίσημος αρχαιολογικός χώρος με υπουργική απόφαση από το 1964.

O κ. Παπαλός απευθυνόμενοςστις συνδημότισσες και στους συνδημότες ανέφερε: «Δυστυχώς ο χρόνος έχει σταματήσει στο 2014, τότε που η δημιουργική πορεία της «ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» ανακόπηκε απότομα για λόγους που όλοι γνωρίζουν. Έκτοτε δεν έγινε καμία ουσιαστική παρέμβαση στον Δήμο, ενώ εγκαταλείφθηκαν πολύ σημαντικά έργα που εμείς είχαμε δρομολογήσει για την τοπική ανάπτυξη»! Και έκλεισε λέγοντας:«Κατά τη δημοτική περίοδο 2010 – 2014, ως Δημοτική Αρχή, με τεράστια προσπάθεια λόγω της εφαρμογής για πρώτη φορά της αυτοδιοικητικής μεταρρύθμισης του «Καλλικράτη», καταφέραμε μέσα στα 3,5 χρόνια που διοικήσαμε, να μειώσουμε τα υπέρογκα χρέη του Δήμου κατά 20 εκατ. ευρώ και να τον παραδώσουμε έτοιμο διαμέρισμα με το κλειδί στο χέρι!Δυστυχώς σήμερα χρειάζεται ξανά ανακατασκευή και επανεκκίνηση. Κι’ αυτό θα πράξουμε όταν αναλάβουμε και πάλι τα ηνία του με την στήριξη και στενή συνεργασία όλων σας».

Οι επισκέψεις και ο εποικοδομητικός διάλογος της «ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» και του επικεφαλής της υποψήφιου Δημάρχου Καρδίτσας κ. Κώστα Παπαλού με τις συνδημότισσες και τους συνδημότες, θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα με στόχο τη μεγάλη νίκη στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Κώστα Αγοραστού το Σάββατο 11 Μαΐου
Επόμενο άρθρο Ευκαιρία να χτίσουμε μια πιο δίκαιη Ευρώπη και ισχυρή Ελλάδα - Του Ιωσήφ Χρούμπ