Ειδήσεις

Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας


Περπάτημα ζωής και ελπίδας την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 Πλατεία Παυσίλυπο, Άγαλμα Στραγηγού Ν. Πλαστήρα. Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.), ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» και ο Σύλλογος Ρευματοπαθών και Φίλων Κυκλάδων «ΙΑΣΙΣ» με τη συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών διοργανώνουν και φέτος το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας», το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017, σε Αθήνα, Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Λάρισα, Πάτρα, Πύργο και Σύρο και στις 24 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο
Το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» ξεκίνησε το 2003, μετά από πρόταση της Προέδρου του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου κυρίας Θάλειας Γεωργά και μιας ομάδας ειδικευμένων εθελοντών, και πραγματοποιείται μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά εκτός Σαβ/κου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στο site της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α www.arthritis.org.gr , στις σελίδες Facebook που διατηρεί κάθε πόλη και στη Γραμματεία της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α: 210 8847 268, καθημερινά εκτός Σαβ/κου και ώρες 10:00 – 14:00.
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες Novartis, Pfizer & Stilvi
Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής
ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  
Νοτοπούλου Δήμητρα τηλ.2444031407

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Περονόσπορος πλήττει τις καλλιέργειες επιτραπέζιας και βιομηχανικής τομάτας