Πιάνουν τόπο οι παρεμβάσεις… – Γράφει ο Απ. Κολοκύθας


Εδώ και καιρό παρακολουθώ από κοντά τα Δημοτικά πράγματα και πλέον βλέπω με χαρά ότι πιάνουν τόπο οι παρεμβάσεις μου.

Σήμερα θα ενημερώσω τους δημότες για μια σειρά εξελίξεων στα δημοτικά θέματα.

1ον Η χωματερή της Σέκλιζας με το αποτροπιαστικό θέαμα και τα παιδιά να παίζουν μέσα στα σκουπίδια, άλλαξε όψη.

Μάλιστα τον χώρο επισκευάστηκε και εισαγγελέας της Καρδίτσας και έδωσε ρητή εντολή να γίνει άμεση αποκατάσταση. Υπό τον φόβο της δικαιοσύνης ο δήμος αποκατέστησε την χωματερή που σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα το παλιό αίσχος.

2ον Η τουαλέτα της Δημοτικής Αγοράς πλέον είναι καθαρή. Ο δήμος έβαλε υπάλληλο που βρίσκεται εκεί σε καθημερινή βάση και πλέον η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί. Όλα αυτά μετά τις φωτογραφίες που δημοσίευσα με τους δημότες να αφοδεύουν έξω από την τουαλέτα στο αίθριο της αγοράς και φυσικά την παρέμβαση της εισαγγελέα.

Φυσικά, δεν εφαρμόστηκε καν η απόφαση για το κλείσιμο της τουαλέτας που ήταν παράνομη από κάθε άποψη και θα έστελνε τους υπεύθυνους στην δικαιοσύνη.

Υπάρχουν όμως ακόμη πολλές εκκρεμότητες. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Τις παράνομες κλήσεις για τις τροχαίες παραβάσεις, το παράνομο Σκυλόσημο για το οποίο έχω καταθέσει ένσταση στην περιφέρεια και ζητώ την ακύρωση της απόφασης, την καθημερινή άσχημη κατάσταση με τα σκουπίδια, την απαράδεκτη κατάσταση στο αθλητικό πάρκο και τόσα άλλα.

Επίσης, ο δήμος Καρδίτσας έχει πλέον κηρύξει στάση πληρωμών μιας και από την πρώτη ημέρα της ανάληψης της διοίκησης από τον Φώτη Αλεξάκο δεν έχει πληρωθεί κανένας προμηθευτής.

Πως θα κάνουν Πάσχα κ. Δήμαρχε οι δημότες που πιστώνουν καθημερινά τον δήμο;

Δεν θα σταματήσω να είμαι ενεργός πολίτης και να ζητάω την αποκατάσταση της νομιμότητας και της ομαλοποίησης της καθημερινότητας του πολίτη..

Καλό Πάσχα σε όλους.

Απόστολος Κολοκύθας, πολιτευτής ΤΕΛΕΙΑ

Προηγούμενο άρθρο Η ομιλία Σιούφα στην παρουσίαση του βιβλίου του πρ. βουλευτή Βασ. Μπρακατσούλα για τον Ηλία Ηλιού
Επόμενο άρθρο Δραστηριότητες του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας