Πλήθος κόσμου στην 15η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας και το πρωί της Κυριακής 20/9


«Η οικολογία είναι στάση ζωής». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η 15η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας η οποία διοργανώνεται από την ΟικόΣφαιρα (Κίνηση για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής), με συνδιοργανωτές το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Καρδίτσας, το Europe Direct Καρδίτσας, την ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε., το Επιμελητήριο Καρδίτσας, το Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων, το ΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων, τον ΕΛΓΟ Δήμητρα, το ΚΠΕ Μουζακίου και με χορηγό επικοινωνίας το Δίκτυο ΕΡΤ Θεσσαλίας.

Ακόμα και σήμερα Κυριακή 20/9, που είναι ημέρα εκλογών, η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική του θεσμού.

Τόσο η Πανελλαδική Εκθεσιακή Αγορά Πιστοποιημένων Βιολογικών Προϊόντων, Οικολογικών Δραστηριοτήτων και Ειδών Χειροτεχνίας, που λειτούργησε στο άλσος του Παυσιλύπου, όσο και όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις που περιλάμβανε το πρόγραμμα της διοργάνωσης, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, ντόπιων και επισκεπτών.

Η αυλαία της 15ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας ΄΄κλείνει΄΄ απόψε το βράδυ (Κυριακή 20/9), ενώ το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων έχει ως εξής :

Απόγευμα

18:30-20:00«Κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά»

Υπεύθυνος : Τμήμα Βρεφονηπιοκόμων ΙΕΚ ΟΑΕΔ

18:00-20:00 «Η φύση με θεατρικό βλέμμα» : Ένα ταξίδι αισθήσεων για παιδιά από 4 έως 12 ετών που θα προσεγγίσουν τη φύση και θα διαπιστώσουν ότι οι άνθρωποι μαθαίνουν μέσα από τη σχέση που αναπτύσσουν με τους άλλους ανθρώπους και με το περιβάλλον.

Υπεύθυνος : «τέχνης παίδευσις» Θεατρικό Εργαστήρι Καρδίτσας

Ώρες λειτουργίας της Εκθεσιακής Αγοράς για το απόγευμα : από 17.30-22.30

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση Ταλιαδούρου μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος
Επόμενο άρθρο Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στη Λάρισα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας