Ειδήσεις

Πλημμύρισε από παιδικές φωνές ο Σύλλογος Τριτέκνων


Ο σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας πραγματοποίησε μια λιτή εορταστική τελετή για τα παιδιά της πρώτης τάξης του δημοτικού σχολείου. Τα γραφεία του συλλόγου μέσα και έξω πλημμύρησαν από 80 και πλέον παιδάκια με την  συνοδεία των γονιών τους και δημιούργησαν μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα, με τις παιδικές φωνoύλες τους να απλώνονται  σε όλο το τετράγωνο.

Ο Πρόεδρος κος Θεοδωρόπουλος  αφού καλωσόρισε τους γονείς και τα παιδιά αναφέρθηκε στο πνεύμα της τελετής δηλαδή να ενισχύσει οικονομικά τις οικογένειες [μέλη του] και είπε ότι  αυτές οι ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα δείχνουν το έμπρακτο ενδιαφέρον  του συλλόγου απέναντι στα μέλη του  και εντάσσεται στα πλαίσια  της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η κοινωνία και  περισσότερο οι πολυμελείς οικογένειες, λόγω της παρατεταμένης  βαθειάς οικονομικής κρίσης που μαστίζει το τόπο. Έτσι λοιπόν το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας συναισθανόμενο το βάρος που καλούνται να σηκώσουν στους ώμους τους οι Τρίτεκνοι γονείς αποφάσισε να χορηγήσει μια δωροεπιταγή στα παιδιά της πρώτης τάξης του Δημοτικού σχολείου με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, εκτιμώντας πως έτσι θα βοηθήσει, θα ανακουφίσει και θα συμβάλλει  στον οικογενειακό οικονομικό προϋπολογισμό.

Επίσης  ο πρόεδρος αναφερόμενος στα παιδιά είπε ότι , κάθε καινούριο ξεκίνημα πρέπει να συνοδεύεται από ελπίδες και προσδοκίες. Το σχολείο αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, αφού συνδέεται όχι μόνο με την καθημερινότητα σας, αλλά και με τα όνειρά σας για το μέλλον. Είναι λοιπόν φυσικό , η πρώτη μέρα του σχολικού έτους και η πρώτη τάξη να είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η έναρξη της σχολικής χρονιάς συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης.

Στην συνέχεια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρέδωσαν στους γονείς τις δωροεπιταγές για την αγορά σχολικού υλικού και στα παιδιά διάφορα παιχνίδια και σχολικά βοηθήματα {προσφορές των μελών}. Στη συνέχεια τους ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, πρόοδο και όρεξη για γνώση και μόρφωση.

Προηγούμενο άρθρο Kαταργούνται Αστυνομικά Τμήματα στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Θεσσαλοί ορειβάτες στα Ινδικά Ιμαλάια