Πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι στο Ελληνόκαστρο


Ιδιαίτερα πλούσιο ήταν το φετινό πολιτιστικό Καλοκαίρι στο Ελληνόκαστρο του Δήμου Μουζακίου, όπου ο τοπικός πολιτιστικός Σύλλογος σε συνεργασία με την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Μακρή και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Μουζακίου διοργάνωσαν μία σειρά από πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των μονίμων κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών του Καλοκαιριού.

Κατ’ αρχήν παρουσιάστηκε στην πλατεία του χωριού η θεατρική παράσταση «Ο Φιάκας» από το θέατρο «ΟΨΕΙΣ» του Παύλου Βησσαρίου όπου πριν την έναρξή της η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Μουζακίου κ. Τόλια βράβευσε για την ανιδιοτελή και ακούραστη προσφορά του τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γλεντή.

Την επόμενη μέρα στο γήπεδο του χωριού έλαβαν χώρα παραδοσιακά και σύγχρονα αθλήματα όπου συμμετείχαν μικρά παιδιά αλλά και ενήλικες που θυμήθηκαν παιχνίδια που έπαιζαν οι ίδιοι μικροί, όπου η «γουρούνα». Η συμμετοχή τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων ήταν ιδιαίτερα συγκινητική.

Τέλος το βράδυ της παραμονής του 15Αύγουστου με πρωτοβουλία της Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου κ. Μακρή και των μελών του διοργανώθηκε δημοτική βραδιά στην πλατεία του χωριού με τη συμμετοχή όλων των μονίμων και μη κατοίκων.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, ο Αντιδήμαρχος κ. Κουτσογιάννης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Τόλια, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Μπαλατσός, ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ κ Πλάκας, ο πρόεδρο του Τ.Σ. Αμυγδαλής κ. Καρκανιάς, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλής κ. Μπακλαβά, οι πρώην πρόεδροι κ.κ. Μακρής και Κωλέτας και πλήθος κόσμου.

Προηγούμενο άρθρο 6 μήνες νωρίτερα η παράκαμψη Ιτέας
Επόμενο άρθρο Μεταρρύθμιση και όχι νέα χαρτογράφηση